Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista/fősulis lányok, mennyire van bennetek ez a. (többilent mert nemfért ki (? ) )
Figyelt kérdés
"most kell kiélni magam, meg mindegy csak bulizzunk, meg egy nap 5 pasival smárolok,2t leszopok, de mind1 mert holnap ugyse emlékszem rá" felfogás? Van bármi esély hogy ki lehessen fogni egy komolyabb csajt?
Félreértés neessék, semmi problémám nincs a fent leirtakkal sem, csak én speciel csak ilyennel találkoztam még, és érdekelne hogy mindenki (természetesen nem mindenki, de az elnyomó többség) ilyen, vagy csak én voltam eddig rossz helyen rossz időben..?
2011. szept. 24. 21:30
81/98 anonim válasza:
msnt is írd már oda pls és felveszlek:)
82/98 anonim válasza:
mert kitudja lehet annak a nyomoréknak van még másik álcíme is..
83/98 A kérdező kommentje:
küldtem :)
******mi@freemail.hu
2011. szept. 24. 23:58
84/98 A kérdező kommentje:
az leszek én
2011. szept. 24. 23:58
85/98 anonim válasza:
Oks..akk az előbb se te írtál erről a savior93ról?Agyam eldobom:D
87/98 A kérdező kommentje:
én irtam elöbb 1 olyat hogy "ez vagyok én" meg most az msn-est én nemtudom te miket kaptál :D de lehet egyszerübb am ha te irsz nekem, és akkor engem csak nem akar felvenni kedves barátunk :P :D
2011. szept. 25. 00:00
88/98 anonim válasza:
én írtam hush-os mailról.
voltmár hogy szívtam meg ezen az oldalon, ezért használok áll fiókot.
velem nem is akarsz beszélgetni? :/
90/98 A kérdező kommentje:
felvettél, de nem látlak online :o vagy rejtve vagy vagy vmi gáz van :D vegyél fel még1x vagy küldd el te is e-mailbe a cimed :D
2011. szept. 25. 00:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!