Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista/fősulis lányok, mennyire van bennetek ez a. (többilent mert nemfért ki (? ) )
Figyelt kérdés
"most kell kiélni magam, meg mindegy csak bulizzunk, meg egy nap 5 pasival smárolok,2t leszopok, de mind1 mert holnap ugyse emlékszem rá" felfogás? Van bármi esély hogy ki lehessen fogni egy komolyabb csajt?
Félreértés neessék, semmi problémám nincs a fent leirtakkal sem, csak én speciel csak ilyennel találkoztam még, és érdekelne hogy mindenki (természetesen nem mindenki, de az elnyomó többség) ilyen, vagy csak én voltam eddig rossz helyen rossz időben..?
2011. szept. 24. 21:30
61/98 A kérdező kommentje:
húúú! most megmentettem egy életet!!!
ezt beleirom az önéletrajzomba. :P
(ha én irtam volna válaszoltál volna? :O :$)
2011. szept. 24. 23:30
62/98 anonim válasza:
Ha azt mondod h te írtad..akkor lehet vagy megkerestelek volna facen
63/98 A kérdező kommentje:
óhh micsoda megtisztelés :D
de igyis megkerested aki irta... :D
és am nem tetszett amit láttál? :O :D
2011. szept. 24. 23:34
65/98 A kérdező kommentje:
még mindig határozottan NEM
2011. szept. 24. 23:35
66/98 anonim válasza:
Akk mért kérdezed h tetszett-e amit láttam?
67/98 A kérdező kommentje:
csak megkérdeztem..
2011. szept. 24. 23:38
68/98 A kérdező kommentje:
csekkold a mailjeidet most
2011. szept. 24. 23:39
69/98 anonim válasza:
Hát ha téll ennyire érdekel:a névre kiadott pár találatot, ezek közül egy szegedi..hát ő nem az én stílusom enyhénfogalmazva:)
70/98 anonim válasza:
a többit meg anny nem nééztem meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!