Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fizikai képtelenség a mai magyar átlagos lányok igényeinek megfelelni?
Ha nem vagy 185 centi minimum -kizáró ok
Ha nem vagy izmos -kizáró ok
Ha nincs diplomád az is
Legyen jóképű is a pasi, ez elvileg szubjektív, de minden nőnek ugyan az a jóképű, aki nem született jóképűnek az is kizáró ok.
Legyen kocsija, bár ez annyira nem fontos, és legyen gazdag, ezek csak +ok, ha meg van a külső akkor csak +jó pont.
Legyen idősebb is a lánynál, lehetőleg 10-15 évvel, az a menő.
És harcoljon, küzdjön a nőért - ezt nem sikerült megfejtenem mit jelenthet, ellenben a nőnek semmit nem kell csinálni.
Kutatásokat végeztem, és megbizonyosodtam róla, hogy aki nem teljesíti a fenti feltételeket azt mindenki elutasítja, és itt a célcsoport nem a szép lányok, hanem az átlagosak, továbbá ha odamész hozzá akkor nyomulós hülyegyerek vagy, ha nem mész oda akkor gyáva puha*öcs, megállapítottam, hogy fizikai képtelenség megfelelni a nőknek!
Olyan nagy elvárásaik vannak.Így a férfiak 5%-a aki jónak született minden nőt megkap, a többieknek meg csak a prostik jutnak mert őket mindenki elutasítja.
Mit gondoltok jól látom a mai helyzetet?
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:00
Ott a pont...
"Én meg 180 centi vagyok, izmos, gazdag, van kocsim, egyetemre járok, művelt vagyok, állítólag jóképű, még is mindenki elutasít!"
Akkor valamit borzasztó rosszul csinálhatsz, vagy gond van a személyiségeddel, ezek mellett tapadni kéne rád a csajoknak...
Benned van a hiba, nem csak a nőkben!!
Annak adok igazat, aki szerint túl magasak az elvárásaid, mert így van: gyökér vagy, és valószínűleg taszító a stílusod!!
Fele hülyeség. Nekem azt írják nehéz megfelelni, de szerintem ezek alap dolgok lennének egy kapcsolathoz.
Nem ismered azokat a kis játékokat, amiket a nők élveznek. Felszínes vagy, annak teljes tudatában, hogy a nőket csak ezek a dolgok érdeklik, és közben fogalmad sincs arról a világról, ami a felszín alatt lapul. Az apró kis pszichológiai játékok, az, ahogyan meglepsz egy nőt egy váratlan pillanatban és látszik rajta, hogy odavan azért, hogy képes voltál meglepni. Ezekben a pillanatokban rohadtul nem érdekli őket az izmod, a kocsid meg a többi unalmas dolog, hidd el.
Nem tudom, hogy érhetnéd el azt, amiről én tudom, hogy létezik és működik, mert én sem tudom pontosan, hogy megy, egy tudat alatti program amit csak te és a lány értesz. Vagy ráérzel vagy nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!