Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok ilyenkor délután? Jó lenne beszélgetni valakivel.18f
Figyelt kérdés
2011. szept. 24. 14:36
12/26 anonim válasza:
Ha nagyon unatkozom akkor általában hallgatok egy kis zenét, vagy elmegyek a párommal sétálni a városba.De sokszor van mikor inkább feljövök gyakorira és olvasgatok meg válaszolgatok. Mint most is :)De most este összeülök a haverokkal beszélgetni például.
13/26 anonim válasza:
Kedves LoveGlamour milyen program is lesz ez és hol ha szabad megtudnom?
14/26 mus musculus válasza:
Most perpillanat ezt a választ írom.
15/26 anonim válasza:
Hát nekem el kéne kezdeni megcsinálni a vacsorát,de mivel semmi kedvem hozzá ezért inkább itt lógok.
Majd ha a hal annyira kiolvad hogy elkezd csapkodni azért nekiállok...
Addig dumálhatunk.
16/26 A kérdező kommentje:
aki beszélgetni akar, dobjon privit.
2011. szept. 24. 15:20
17/26 A kérdező kommentje:
Én is imádok bicajozni. Nemrég passautól bécsig nyomtuk végig. De voltam már a balcsin is, és a velencei tónál is
2011. szept. 24. 15:22
18/26 anonim válasza:
Passau - bécs , olyat azért nem vállalnék, max autóval :)
19/26 Beviz Elek válasza:
Melózok és közben olvasgatom ezt az oldalt. Várom a kövi hétvégét, mert akkor nem lesz meló és azt csinálhatom amit minden normális fiatal: másnaposan fetrenghetek a barátnőmmel!
21/f
20/26 anonim válasza:
14:56-nak: Érden lesz, az a program neve, hogy Érd körbe! :) Azt hiszem, három hossz lesz, én a leghosszabbra megyek. Már nagyon várom, még sosem voltam ilyenen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!