Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen zsírdisznó? Kéne egy ilyen csaj? (kép)
2011. szept. 24. 08:45
31/42 anonim válasza:
Teltebb nok? Hol van ez a csaj a telttol??????? sovany, vagy inkabb pont jo, csak onertekelesi zavarai vannak, de nem baj, ugy nez ki, hogy sok pasinak kellene egy olyan csaj, akinek allando sulyproblemai vannak. De nem baj, legalabb nem "kover", nem kell szegyelni a haverok elott.
32/42 anonim válasza:
óriási már megint egy unatkozó kiscsaj, aki növelni akarja az egóját.....
33/42 anonim válasza:
Kövér vagy igen. Sportolás nem ártana.
34/42 anonim válasza:
Szerintem semmi baj az alakoddal.
35/42 mus musculus válasza:
Ehh, én is olyasmi vagyok, mint te az első képen (annyi különbséggel, hogy nekem a vállam szélesebb a csípőmnél és nem fordítva + nagyobb a hasam) és valóban nem érzem magam normálisnak. Szerintem van rajtad felesleg (a második kép alapján nincs), de nem vagy az az undorítóan dagadt kategória.
36/42 mus musculus válasza:
*nem érzem magam normális TESTALKATÚNAK :D (kicsit félreérthető volt az eredeti verzió)
37/42 Szesze válasza:
Hogy tudsz elni ilyen koveren? en a helyedbe dietaznek es futnek hetente 2szer...pfff...
40/42 anonim válasza:
szerintem nem vagy kövér (:
az első képen egy picit ducinak tűnsz,de a ruha nélkülin laposabbnak látszik a hasad és nem is olyan nagy a combod
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!