Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen zsírdisznó?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen zsírdisznó? Kéne egy ilyen csaj? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. szept. 24. 08:45
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Ez hol kövér? Ha ezt az alakot kövérnek látod, akkor valami baj van veled.
2011. szept. 24. 09:08
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, mi is leszarjuk, hogy mit gondolsz magadrol, hogy nezel ki. Azert mert ano oldal, nem kell hogy a pofid mutogasd, eleg az, hogy itt van egy p.csa, aki akkor erzi jol magat, ha a kopott bugyijaba mutogatja magat. Elgondolkoztato, hogy milyen elvek alatt el.
2011. szept. 24. 09:09
 13/42 anonim ***** válasza:
91%

Ha szereted hallani akkor tessék:

Ugyan már, ne csináld! Te tök jól nézel ki te egyáltalán nem vagy kövér. Nagyon csinos alakod van.

Ugyan már, ne csináld! Te tök jól nézel ki te egyáltalán nem vagy kövér. Nagyon csinos alakod van.

Jössz nekem egy sőrrel!!!

2011. szept. 24. 09:11
 14/42 A kérdező kommentje:
Nektek mi a fsz bajotok van?? Idegesek vagytok?? SZedjetek xanaxot
2011. szept. 24. 09:12
 15/42 anonim ***** válasza:

azt hittem vmi kövér csaj képe jön be a linkről...

tévedtem:D Én meg túl vékony vagyok de ez azért baj mert nem fér rám már több izom:D nincs hova mennie XD

F18

2011. szept. 24. 09:13
 16/42 anonim ***** válasza:
Nem vagy kövér egy kicsit sem. Jó az alakod és ne kezdj el fogyózni. Aki kövér az nem így néz ki. Korodat nem írtad, de hidd el kéne egy ilyen csaj. Higgy nekem. 25F
 17/42 A kérdező kommentje:
:D:)
 18/42 anonim ***** válasza:
64%
Mert sokat zabálsz! Azért!
2011. szept. 24. 09:19
 19/42 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy zsírdisznó, te attól még igencsak messze vagy.
2011. szept. 24. 09:48
 20/42 anonim ***** válasza:

Szerintem így vagy jó, ahogy vagy. Csak a mai világban minden csaj azt hiszi, hogy ha nem úgy néz ki, mint az anorexiás modellek, akkor kövér...

22F

2011. szept. 24. 10:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!