Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ez az elképzelésem a házasságról?
a házasság után mindkét fél "meghülyül", mert egyfajta biztonságérzetük lesz, hogy "má úgyis együtt vannak", kevesebb az esélye a megscalásnak (gondolják ezt) és akkor már akármilyenek lehetnek, nem érdekli őket "úgyis együtt vannak".
a nők sárkányok lesznek a pasik meg tévé előtt döglő, lusták.
tipikus "savanyú a szőlő" hozzáállás :)
elég baj, ha valaki elhagyja magát a házasság után. mamám azt mondta, egy lány elég, ha esténként csinoska, de egy asszonynak minden percben GYÖNYÖRŰNEK kell lennie. ez pasikra is vonatkozik visszafelé.
aki nem eszerint jár el, vastagon megárdemli, hogy elhagyják/megcsalják.
azon kívül a házasság több, mint szerelem. a házasság olyan családi kötelék, ami nem vérségi, hanem szabad akaratunk szerint mi magunk hozunk létre.
29/N
hátja, aki katolikus vallású, annak illik. akkor ugyanis paráználkodásnak számít még.
meg ha házas vagy, és nem a házatársaddal csinálod, azt is :D bár ebben nem egyértelmű a jogszabály. hogyaszondja: "felebarátod házastársát ne kívánd!" szóval ha én lefeküdnék egy függtelen pasival, igazából ő követne el bűnt, nem én, mert ő nem házastársa senkinek, én viszont az vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!