Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Én csinálom rosszul?
Amikor a barátnőmmel alszom,akkor amikor este felébredek,megölelem,vagy a kezem a fenekére teszem,combjára ....
Ő pedig ezt mindig rossz néven veszi,hogy "próbálkozom"...
Pedig én csak szeretem a közelemben tudni,meg igazából automatikusan csinálom általában...
Szerintetek bennem van a hiba ?
Szerintem te vagy normális kettőtök közül, már bocs.
Az én barátom is ilyeneket mesél, hogy az előző női beszólogattak neki, amikor hozzájuk akart bújni.. Amikor először mondta, nem hittem el, de ezek szerint tényleg van ilyen, nem is kevés. A legtermészetesebb dolog a világon, hogy a párodat meg akarod ölelni, simogatni, érezni a testét akkor is, amikor éppen nem szeretkeztek. Jó úton jársz, nyugi, ne hagyd magad eltéríteni. És szívből kívánok neked egy olyan lányt, aki értékeli ezt.
Szerintem semmi,ha csak átöleled vagy a kezed a seggére/combjára teszed.Sőt,én örülök neki,ha a barátom csinálja..vagy simogat,jól esik. :)
L/16
Mit meg nem adnék azért, ha lenne barátom, együtt aludnánk, s átölelne este.:$
Érdekes a helyzet. Azt hittem a legtöbb lány szereti, ha átölelik meg ilyenek. Szerintem amúgy tök normális reakció, hogy akit szeretsz, azt átöleled, megsimogatod. Szeretnék én kifogni majd ilyen fiút. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!