Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én csinálom rosszul vagy mért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én csinálom rosszul vagy mért ilyen csúnya? :S

Figyelt kérdés
most borotváltam le (félig) ott lennt...de így is látszanak a fekete szálat:S olyan csúnya így...:/ ha kicsit feljebb húzom a bőrt akkor olyan mintha borostás lenne:Silyen kis fekete pöttyök látszanak... meg ugytűnik szőrtüsző gyulladásom is lesz néhol mert kicsit piros is néhol.. segítsetek! adjatok tippeket hogy mit csináltam rosszul:S és normális válaszokat kérek..
2010. máj. 28. 12:57
 1/10 anonim ***** válasza:
ha erős, sötét szőröd nő intim területen, akkor borotvával sosem fogod tudni szépen leborotválni, azok az apró fekete pöttyök mindig ott lesznek. ha zavar akkor gyantáztasd le kozmetikussal... az tőből kitépi a szőrszálakat és így akár hetekig is sima leszel ott
2010. máj. 28. 13:02
 2/10 A kérdező kommentje:

1.-nek: jó poén volt:d de nem vok Rád kiváncsi csak ha értelmes választ adsz:D

utolsó köszi a tanácsot de az iszonyatosan fáj nem?:S:/

2010. máj. 28. 13:05
 3/10 anonim ***** válasza:

elöször nem kellene hogy látszódjon. Ha borostás és úgy borotválod akkor igen nekem is olyan szokott lenni, söt még fáj is és ömlik belöle a vér. Csináld úgy, hogy a ször növekedésével ellentétes irányba húzod a borotvát. Aztán hagyd pár napig mert pár mm-es ször leborotválása pokolian fáj!

22/L

2010. máj. 28. 13:06
 4/10 A kérdező kommentje:

okés köszi:) nah az 1. kettő kommentelő már el is tűnt...

mindenkinek köszi a válaszokat:)

2010. máj. 28. 13:08
 5/10 anonim ***** válasza:
13:06-os vagyok. Szerintem nehogy legyantáztasd!!! Nekem csinálták ott lent és a hónaljon is, és az úgy fáj mintha egy darab húst tépnének ki belöled. Ráadásul másnapra olyan szinten bekékült és belilult, azt a részt nem tudtam mozgatni, lentre meg a bugyit nem tudtam ráhúzni. Vigyázz ezzel!
2010. máj. 28. 13:10
 6/10 A kérdező kommentje:
áúúú:S okés..nagyon köszi...:)
2010. máj. 28. 13:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Bár én az ellenkező nemhez tartozom, mégis érdemes elmondanom valamit.

A szőr növekedésével ellentétes irányú borotválkozás okozza tulajdonképpen a szőrtüsző begyulladását. Ha ellentétes irányban húzod a borotvát, az ugyan jobban felemeli a szőrszálakat, de meg is sérti a bőr felszínét, azért gyullad be.

Persze ez a borotválkozás nem nyújt teljesen sima érzetet, lévén, hogy fél milliméter kábé megmarad, de legalább nem szedi szét a bőrödet. Engem meg egyébként nem zavar az a nagyon-nagyon kicsi szőr ott lent sem :)

2010. máj. 28. 13:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha ellentétesen borotválod a szőrszállakat és nem akarsz szőrtüsző gyulladást, akkor csak egyszerűen fertőtlenítened kell a borotvált területet.

Ez ilyen egyszerű, nem értem, hogy miért nem tanácsolták eddig. -.-'

2010. máj. 28. 13:27
 9/10 anonim ***** válasza:

hát ne borotváld, és kész. vagy ha a természetes nem tetszik sehogyse, akkor csinálj vmi fazonigazítást rajta.

Nekem semmi bajom a szőrössel, viszont egy begyulladt, tüszős mittoménmi sokkal kevésbé jönne be...

2010. máj. 28. 13:37
 10/10 anonim válasza:
Gyantaztasd csak ne te magad hanem kozmetikus es kerd hogy aloe veras gyantavval csinalja, meg vegyel gyantazass utani bornyugtatott.
2010. máj. 28. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!