Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Evelin69 kérdése:
Ha nőgyógyászhoz megyek, és azt állapítja meg, hogy terhes vagyok, akkor kap valami levelet a szülő? Vagy a gyámhatóságot értesítik erről? Nem vagyok még 18.
Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 12:11
11/12 anonim válasza:
Köti az orvosi titoktartás. Ha viszont még nem vagy 14 és gyanítja, hogy megerőszakoltak, akkor köteles feljelentést tenni. Én viszont, ha nőgyógyász lennék, írnék egy névtelen levelet az ilyen kis ribancok szüleinek.
12/12 anonim válasza:
utolsó, gratulálok, hogy ennyire bátor ember vagy, hogy név nélkül leribancozod és bajba akarnád keverni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!