Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek a biszexuális lányokról?
Nem baj, ha valaki biszex, én is az vagyok. És nagyon szívesen összejönnék egy biszex lánnyal.
17/F
"Ha egy nőm van és lefekszik közben egy másik lánnyal az ugyan úgy megcsalás és fáj!!!Tudom ,mert már történt ilyen velem..."
Ez szerintem egy kicsikét összetettebb dolog, mert maga a szex az egy dolog, de ahhoz nem kell aktus, hogy belsőleg a lányokhoz vonzódjon a csaj, és nem a fiúkhoz, és lélekben már akkor sincs veled. Viszont ha egy buli után ittasan történt a dolog, akkor az szerintem nem igazi megcsalás.
A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
# 12/12 Időpont ma 12:43
Szerintem az alkoholra fogni elég gyenge kifogás!ha Én tudom magam tartóztatni merev részegen is akkor erre más is képes!Én az olyat lazán dobom aki arra fogja hogy be volt rugva,ez az egyik a másik meg ha valaki nem bírja az alkoholt az minek iszik.Érett emberek a bajt a gyökerénél fogva tudják kezelni.
Az alkohol csak elhatalmasítja az elnyomott vágyakat. Aki részegen csalfa, az józanon is az lenne, legalábbis valahol legbelül. Onnantól kezdve meg már nincs miről beszélni, nem érdemes tovább folytatni a kapcsolatot.
=Az alkohol nem hibáztatható önmagában.
"Szerintem az alkoholra fogni elég gyenge kifogás!ha Én tudom magam tartóztatni merev részegen is akkor erre más is képes!Én az olyat lazán dobom aki arra fogja hogy be volt rugva,ez az egyik a másik meg ha valaki nem bírja az alkoholt az minek iszik.Érett emberek a bajt a gyökerénél fogva tudják kezelni."
Az alkohol csak felodja a gátlást, lehet, hogy csak kalandot keres az illető, és legközelebb a pasijával bevállalja az édeshármast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!