Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányány órakor szoktatok lefeküldni aludni? Kort és nemet is írjatok pls!
Figyelt kérdés
Elég későn szoktam lefeküdni, kíváncsi vagyok, hogy ki hánykor szokott. Kicsit aggódom, hogy lesz-e következménye annak, hogy rendszeresen nem alszom ki magam :/2011. szept. 22. 20:08
11/34 A kérdező kommentje:
Egyébként nehezen alszok el.
2011. szept. 22. 20:13
12/34 anonim válasza:
Nem tom. de 21-21:15 körül már lefexem, m azért mégis csak kell a napi 9-10 óra alvás :D
20f
13/34 anonim válasza:
suliidőben 00:00, és 01:00 között.
nyári szünetben átváltok denevér üzemmódba és reggel alszok este pedig fenn vok.
19F
14/34 anonim válasza:
a bátyám 14 holnap 15 =) amugy ő úgy alszik el hogy benyomja a tévét valami uncsira és be alszik
15/34 A kérdező kommentje:
Nekem ha már nagyon nem megy akkor eszek, ez általában segít. Ha ez sem akkor zenét hallgatok. Egyébként csakis teli hassal tudok jo aludni :)
2011. szept. 22. 20:16
16/34 anonim válasza:
23 körül, szintén nehéz alvó. Jó tipp: éjszakára igyatok meg egy pohár tejet! :)
24L
17/34 A kérdező kommentje:
Köszi a tejes tippet egy idöben kísréleteztem vele, nem sokat segített :/
Az evés nekem jobban beválik, annak ellenére hogy a legtöbb ember attol nem tud aludni.
A fő probléma inkább mégis az, hogy fél 12 előtt nagyon ritkán alszok el és kimerült vagyok másnap.
2011. szept. 22. 20:24
18/34 anonim válasza:
10 körül hétközben, hétvégén valamivel később.
21/F
20/34 anonim válasza:
9 fele alszok el kb, azért jobb fitten beesni a suliba mint kómásan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!