Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van hogy egy lányt, egyszerűen csak nem lehet szeretni?
Figyelt kérdés
Van olyan aki nem méltó a szeretetre, pedig semmi rosszat nem tett? Soha senki sem fogja szeretni...2011. szept. 22. 12:16
21/33 A kérdező kommentje:
Nincs rá okom, h szeressem magam.
2011. szept. 22. 22:45
22/33 anonim válasza:
Valami jó tulajdonságod csak van... :)
23/33 A kérdező kommentje:
Nincs, de tényleg :-(
2011. szept. 22. 22:54
24/33 anonim válasza:
Ezt nem hiszem, nem vagy kedves, figyelmes, stb? Ezt nem hiszem hogy semmi jó tulajdonságod nincs.
25/33 A kérdező kommentje:
Nem számít. Nem szeretnek, nem vesznek észre, figyelembe, ennyi. Ez van. Ennyi jutott nekem. :-(
2011. szept. 22. 22:59
26/33 anonim válasza:
Már hogyne számítana... Azért gondolod azt amit az előbb írtál, mert önbizalomhiányod van.
27/33 A kérdező kommentje:
Lehet, nem tudom. De már lassan elfogadom ezt a tényt.
2011. szept. 22. 23:01
28/33 anonim válasza:
Olyan vagy mint az egyik haverom, teljesen ilyen a hozzáállása, mint a tied... Van valami ami igazán érdekel? Mit szeretsz csinálni? Ha van ilyen arra gyúrj rá, és ha sikered van benne akkor jót tesz az önbizalmadnak, meglátod. :)
29/33 anonim válasza:
jah mik a hobbiaid? mennyire vagy szép? (én spec a kismellekre bukok, de minden lány nyíg hogy neki nincs melle:D hát ne is legyen:D)
Szociálfóbbiás vagy egyébként???
Én is voltam depressziós TUDOM MILYEN ÉRZÉS, hallgasd meg BRian Tracy- Phoenix szeminarium-ot és jobb lesz!! Tudni fogod hogy legyél boldog és sikeres az életbe!
De mondjuk elismerésre/szeretetre mindenkinek szüksége van ezért ez gond:S
F18
30/33 anonim válasza:
Kérdező, ha van kedved, írj privit (én nem tudok neked)! Szívesen beszélgetnék veled erről, hátha sikerül bebizonyítanom, h téged is lehet szeretni :) 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!