Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulizósok Fiúk/Lányok! Mit gondoltok azokról akik nem járnak el bulizni?
Nem az olyanokra gondolok akiken látszik hogy nem járnak el sehova mert mittomén stréber szemüveges pattanásos csúnya stb...hanem partizósnak néz ki az illető de kiderül hogy soha nem jár bulizni. Ez most hátrány ? lenézitek?Nemtom mennyire érthető a kérdés...
lány vagyok 20 éves, jól nézek ki és mindenki meglepődik hogy nem járok soha sehova bulizni és furcsállják, nem értik a miértjét...ilyenkor mire/mit gondoltok?
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:31
na látod erről beszélek...Olyan mintha azt hinnék hogy én nemis önszántamból hanyagolom a bulizást , hanem mert nem járhatok el valami miatt, tiltanak a szüleim vagy mittomén :D... teljesen fura nekik hogy van akit nem vonz a dolog...:/
Ha egy jól kinéző, 20 év körüli lány azt mondaná nekem, hogy nem jár bulizni, az alábbiak merülnének fel bennem:
1.) Barátja van, inkább közös programok stb. (+)
2.) Családja nem engedi, nem olyan környezetben nőtt fel (-)
3.) Van valami komolyabb hobbija, esetleg fanatikusan szeret valamit csinálni (+++)
4.) Leszbikus (-)
5.) Dolgozik (++)
Szóval alapvetően inkább pozitívnak tartom, ha valaki ilyen.
Én sem járok rendszeresen bulizni, kinőttem már abból, de havi 1szer még lenézek valahová.
26F
Nem nekem szól a kérdés, viszont rólam. :)
Szóval nekem sincs gond a külsőmmel, leszámítva, hogy nem követek semmi ilyen mai divat izét. Nem vagyok se dagi, se pattanásos, se szemüveges, se semmi ilyen, csak egyszerűen a diszkók meg ilyen bulik nem az én világom. Ezt eddig igen szerény kivétellel mindenki úgy fogadta, hogy nem tudok élni, meg lúzer vagyok, meg úgy fogok felnőni, hogy sosem buliztam egy nagyot, és hogy milyen nyomorék dolog ez stb.
Pedig egyszerűen csak arról van szó, hogy egyszerűen nem szeretem, ha sok ember vesz körül, és az a zene sem igazán a szívem csücske...
Szóval az én tapasztalatom szerint sajnos igen is lenéznek. :(
20/F
Én nagyon ritkán járok bulizni és vannak oylan ismerőseim akik szintén alig járnak de semmivel se különbek tőlük azok akik minden hétvégén mennek.
Van 2 haverom is akik sokat buliznak és van olyan közös haverunk aki nem és jól megértjük egymást.
Nem nézzük le.
Ha szép vagy, inkább sajnáljuk! :) mert ha egy ilyen bejön nekünk, szívesen megkörnyékeznénk egy partihelyen legközelebb. Ha kiderül, hogy nem bulizik, biztosan nem lesz ott :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!