Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha soha egy lány se mosolyog vissza rám, és senki nem hajlandó még csak szemezni se velem, akkor ronda vagyok?
"ha tovább folytatja a bámulást, fintorgó fejeket vágok és továbbra is látványosan félrenézek."
Bocs, de szerintem ez egy rohadtul undorító és önző dolog. Addig rendben van, hogy kerülöd a tekintetét annak aki nem jön be, de hogy fintorgó fejet vágsz azért már több mint túlzás. Egy ilyen húzással méginkább lerombolod egy amúgy is önbizalomhiányos ember önbizalmát. Inkább hagynád hogy megszólítson, és utána mondanád neki hogy bocs, de nem vagy az esetem.
Bocs, de szerintem ez egy rohadtul undorító és önző dolog. Addig rendben van, hogy kerülöd a tekintetét annak aki nem jön be, de hogy fintorgó fejet vágsz azért már több mint túlzás. Egy ilyen húzással méginkább lerombolod egy amúgy is önbizalomhiányos ember önbizalmát. Inkább hagynád hogy megszólítson, és utána mondanád neki hogy bocs, de nem vagy az esetem.
Aki nem teljesen agyalágyult, az abból észreveszi, hogy NEM az esetem, ha kerülöm vele a kontaktust. Ezután jön az a lépés, hogy fejeket vágok, ha mindezek ellenére tovább folytatja a bambulást. Aki nem jön be, taszít külsőre, nem adok esélyt, ilyen egyszerű. Majd ad Mari, vagy ha ő nem, Juci, de én nem. Próbálkozzon tovább. Az élet ilyen rohadt kegyetlen, én sem jövök be sokszor annak, aki nekem, de túl szoktam lépni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!