Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor megtörtént?
Figyelt kérdés
zuhany rózsával masztisztam és már nem bírtam de csináltam !! és nem tudom hogy most volt orgazmus vagy nem ?? milyen az orgazmus ? milyen érzés ?? még sosem tudtam elérni odáig :(2011. szept. 21. 21:27
11/12 anonim válasza:
szárnyas vízilovak repkednek körülötted...ember ha elélvezel azt észre veszed..-.-""
12/12 anonim válasza:
Nemtudok körmöt festeni mert ezen szakadok basszátokmegx'DDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!