Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok nektek komolyan ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek komolyan ez kell? (link) :O

Figyelt kérdés

[link]

Ez eléggé gáz szerintem... Belőlem papucsot nem csinál senki, inkább egyedül halok meg.

17/F

2011. szept. 21. 19:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
5-10 között simán tudnám őket teljesíteni... de azért elmentek a p*csába ha szinte az összes ilyen sz*rt akarjátok! a seggeteket esetleg ne töröljük ki???-.-
2011. szept. 21. 19:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
romantikát és kényeztetést elvárom de én ugyanazt vissza is adom :) én romantikus alkat vagyok nekem erre van igényem természetesen mindenkinek mások az igényei :)
2011. szept. 21. 19:28
 13/15 anonim ***** válasza:

19:17 vagyok ismét

és hm, akkor így most hivatalosan is mondhatom, hogy tökéletes pasim van? hah, mondjuk én eddig is mondtam neki is, meg az összes barátnőmnek is XD

2011. szept. 21. 19:43
 14/15 anonim ***** válasza:
amit itt leírnak az egy sétáló ATM, aminek a kijelzőjére egy smile van ragasztva XD
2011. szept. 21. 20:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez tényleg picit sok. Értem ha már egy pasi a töredékét megtenné boldog ember lennék :)
2011. szept. 21. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!