Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Emberek ez mii? :O A többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek ez mii? :O A többi lent

Figyelt kérdés

A mostani kis 10-13 éves gyerekek (mert ők még nem mondhatók férfiaknak nőknek) intim kapcsolatot létesítenek mindenféle tudás nélkül csupán kiváncsiságból, éjszakákat töltenek discokban házibulikba. Lányok esetében ugy öltözködnek mint az utcalányok. kifestve tangában mellkidobós felsőben...stb. cigiznek isznak netán kipróálják a drogokat is és még sorolhatnám... kérdezem én hogy hol vannak a felelősségteljes szülők?

ezek a dolgok csak nekem csipik a szememet?

én sem vagyok idős 22 éves vagyok de egy laza 10 évvel ez elött nem igy mentek a dolgok..

csak normális válaszokat szeretnék

2011. szept. 21. 15:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Kezd elferdülni a társadalom. 10 év múlva már az ötévesek szólják le a 10 éveseket hogy milyen öregek és stb. És két éves korukban a lányok majd menstruálnak. Szépen halad előre az egész. A szülők meg elvannak és minden f@szságot bevesznek vagy csak egyszerűen a sok meló mellett már nem marad erejük arra is figyelni, hogy a gyerekük merre van. Az egész egy baromira hülye helyzet.. De a szülőknek kéne megálljt parancsolni, csak nagyon el van szaladva a ló a mai mini tinikkel...
2011. szept. 21. 15:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Csak a szülőn is nagy felelősség van ezen a téren, nyilván, ha a szülő megálljt parancsol a dolgoknak, akkor legközelebb nem mondja el a gyerek, vagy kibúvót keres, vagy hazudik. Én is fiatal vagyok még, 24 éves vagyok, és én is ezen a véleményen vagyok, mint a kérdező, de belegondolok, hogy mit csinálnék ilyen helyzetben, ha gyerekem lenne, hát fogalmam sincs. Ezt már egy szülő nehezen változtathatja meg, ez már a társadalom hibája...
2011. szept. 21. 15:41
 3/10 szamóca.. ***** válasza:

lehet menni ifjúságsegítőbe dolgozni minimálbérért napi 12 órában, veszélyeknek kitéve. ahhoz persze nemsokaknak füllik a foga, de itt felháborodni, pattogni, minden szrnak lehordani ezeket a gyerekeket, az megy. de ha meglátsz egy drogost habot okádani akkor fujjogva arrébbállsz, esetleg belé is rúgsz egyszer, majd hatalmas fölénnyel az arcodon kijelented: bezzeg az én időmben nem így ment, ez felháborító, undorítóak, és egyébként is az ő bajuk minek drogoznak.

tényleg az ok az érdekes ebben? tudnék sorolni ezer dolgot amiért egy tini droghoz nyúl vagy szexel, a társadalom szerepeinek átrendeződésétől a médiáig bezárólag, de a sok magyarázás helyett inkább segíteni kéne ezeknek az embereknek, nem elítélni meg ujjal mutogatni a szülőkre, a médiára, a haveri körre, a szórakozóhelyekre... mert mindannyian ugyanannyira tehetünk róla hogy ezek bomlasszák a világot.

2011. szept. 21. 15:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Szamóca, a vélemény nyilvánítás még mindig szabad. Neked is igazad van, hogy nem mutogatni és fújjogni kéne, hanem tenni valamit, épp úgy ahogy a természettel kéne bánni, de kérdezem én, látsz Te itt olyan embert, aki azon kívül, hogy meg mondja mi a gond és hogy kéne orvosolni, tesz is valamit? Nem sokan. És ez itt a baj. Tenni kéne, de ehhez a társadalom lusta és érzéketlen. Tisztelet a kivételnek.
2011. szept. 21. 15:50
 5/10 szamóca.. ***** válasza:

igen igazad van, a véleménynyilvánítás szabad. csak engem felidegesít... ez olyan képmutatás. ez az egész oldal annyira képmutató, itt mindenki tökéletes és mindent jól tud. de azon az állásponton vagyok, hogy csak abban az esetben kezdj el valamin fennhangon pattogni, ha teszel is ellene valamit, vagy ha tőled teljesen független és képtelen vagy tenni ellene. ez pedig nem ilyen, mert az emberek egyesével tudnának segíteni ezen a helyzeten, de nem teszik, mert nyilván mocskos munka. azzal senkin nem segít senki, hogy ha bajban van még körbe is röhögi és elkönyveli hogy"az már nem is ember".

a drogfüggőség, az ilyesmi, mind mind betegségszámba megy, amit nem kitaszítani kéne hanem segíteni neki...

2011. szept. 21. 15:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Ebben teljesen igazad van. De nem sok ember van, aki segítőkész ilyen jelenségekkel kapcsolatban, magamról sem állítom ezt, mivel nem vagyok szentfazék, engem hidegen hagy ez a téma. Engem csupán a tinik viselkedése és gyors "megérési érzete" zavar. Zavar az a jelenség, hogy szinte öregnek érzem magam húsz évesen. Ők pedig alig múltak 10 évesek és kiéltebbek mint én. Nem mintha erre vágynék. D mégis mi lehet az, ami ezeket a fiatalokat ilyen utakra hajtja?
2011. szept. 21. 16:01
 7/10 szamóca.. ***** válasza:

most erre tényleg választ vársz??

pszichológusok évekig vizsgálnak egy-egy beteget mire rájönnek miért olyan...

általános indokokkal pedig mindenki tisztában van: akár szülők, rossz családi háttér, szegénység, tinikor nehezebb szakaszaiban rosszul kiválasztott "modellek", rossz társaság, könnyű lehetőségek, kíváncsiság (és minél többet magyarázod nekik milyen sz.r a fű annál kíváncsibbak lesznek ám...), társaságba való tartozás vágya, média befolyása, körülvevő környezet, generációs szakadék (úgy érzik a felnőttek más világ, és amit ők mondanak az tuti sz.r), szimpla lázadás, próbálkozás, identitáskeresés, felnőtté válás vágya, kitaszítottság érzésének csökkentése, később függőség drog esetében...

de ez mind csak sekélyes magyarázkodás, ami benne van de személyiségtől is függ, és nagyon sok minden hozzá járul. és egyáltlán nem biztos hogy a szülő bármiről is tehet, bár az esetek többségében tényleg így van.

2011. szept. 21. 16:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Öregek: "Ezek a mai fiatalok"

Mi: "Ti neveltétek őket :)"

2011. szept. 21. 21:05
 9/10 anonim válasza:
Mit kell sajnálkozni ezen a sok kis ro.adt tizenévesen? Hülyék, és kész! Normális ember - még ha trauma is éri - nem nyúl droghoz meg semmihez ami őt károsítja! (Saját tapasztalat.) Ha nekem ilyen idiota gyerekem lenne, mint ezek, akkor vitetném a javítóintézetbe vagy katonai iskolába! Ott majd megtanulja mi az, hogy ÉLET, és hogy mennyit ér az EGÉSZSÉG! Aztán majd sírhat, mert anyuci-apuci nincs ott, hogy megvédje, de régebben még üvöltözött a szüleivel... szóval ennyit a sok kis ro.adékról!
2011. dec. 8. 18:09
 10/10 anonim válasza:
Meg aztán lehet a szülőkre mutogatni, de nem mindig az ő hibájuk. Ugyanis általános eset: a szülő jóra neveli a gyereket, a gyerek meg mégis hülye, és befolyásolható a rossz irányba (mint a legtöbb tizenéves) éspersze a szülőre nem hallgat. Mert "lázad" a "drága szivem". Hát erre én azt mondom: nem lázadni kell, hanem felnőni és gondolkodni! A viselkedésükről meg nem is beszélve... kis nyavalyás kamaszok még, mit se tudnak a világról, tudatlanok. És inkább meg kéne húzniuk magukat, megtanulni viselkedni, és akkor majd lehet po.fázni!
2011. dec. 8. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!