Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek a félénkebb, csendesebb, visszahúzódó, értelmes fiúk, akik csak néhány igazi barátjuk előtt tudnak igazán lazák és beszédesek lenni meg humorosak?
Csak, mert valamiért nem vesznek észre a lányok én meg nem is merek kezdeményezni egyébként sem sajnos.
Viszont az ilyen nagyszájú, középponti cigizős, bulizós arcoknak mindig van barátnője.
A magamfajta fiúkat meg észre sem veszik a lányok én úgy tapasztalom, pedig nagyon szeretnék már egy kedves, normális lányt barátnőmnek.
Valaki mondja már meg, hogy miért nem kellünk mi nektek?!
Nekem abszolut bejonnek az ilyen fiuk,csak sajnos tulsagosan turelmetlen vagyok kivarni, amig felenged annyira, hogy hozzam szoljon.
Nagyon sokszor kezdemenyeztem mar, odamentem hozzajuk beszelgetni,meg ilyesmik. De azt hiszem, megremultek, hogy esetleg tenyleg tetszhetnek egy lanynak. Ugyhogy altalaban feladom a dolgot, barmennyire is tetszik az illeto :(
Mostanában annyira erős a vágyam egy kedves, szerető lány iránt, hogy elég sűrűn nézem az utcán, buszon a lányok arcát, szemezni is próbálok, pedig pár éve még bele sem mertem nézni mások szemébe, csak a földet bámultam.
Próbálom így kifigyelni a jeleket, amik esetleg utalnának arra, hogy valamelyik lánynak bejönnék, de elég hamar rájöttem, hogy nem vagyok jó az ilyen jelek fogásában vagy egy lánynak sem jöttem be még.
Elég gyakran járok úgy, hogy akiket figyelek a lányok közül általában a haját simítgatja inkább, de nem néz a szemembe mélyen, pedig én várnám, hogy jelezzen és visszanézzen mélyen a szemembe hosszabb ideig vagy nem tudom mik lehetnek a jelei lányok, ha bejön egy fiú nektek?
19.06 os vagyok.
1. írj privit
2. testbeszédből. Allan Pease, testbeszéd enciklopédiája. olvasd el és mindent tudni fogsz
:D az jó. lehet a lány is olyan félénk mint te, és ő még nem jutott el oda, hogy ne a padlót nézze, meg a haját simítgassa :D én se nézem a pasikat a buszon..
de nincs valami társaságod? suli-csoport? ahol lennének csajok akik érdekelnek? lehet csak oda kellene menni hozzá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!