Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha egy lánnyal néha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy lánnyal néha szemeztek a suliban, akkor tetszik nektek?

Figyelt kérdés
Ha meglátjátok a folyosón, akkor ránéztek, nézitek néhány másodpercig és ennyi? Meg pl. mikor elmentek mellette, akkor belenéztek a szemébe vagy direkt félrenéztek? És aki nem jön be nektek egy kicsit sem, azt ugye nem szoktátok nézni, vagy igen? Még annyit, hogyha bejön nektek a lány, akkor mennyi idő után lenne bátorságotok kezdeményezni? Normális válaszokat szeretnék kapni. Köszönöm:)
2011. szept. 20. 17:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Legalábbis a melle tetszik.
2011. szept. 20. 17:02
 2/13 anonim ***** válasza:
Szemez veled vagy tátott szájjal bámul? Én azt ajánlom, h menny oda hozzá és mond azt, h szépek a szemei :D. Aztán a reakciójából csak észreveszed, h mi a szitú.
2011. szept. 20. 17:07
 3/13 anonim válasza:
12/S
2011. szept. 20. 17:20
 4/13 anonim ***** válasza:
66%

Nekem nagyon tetszik egy 9.es (én 12.es vagyok) rohadt sokat nézem... Olyan kis ártatlan visszahúzódós lehet, mondjuk én se vagyok az az alfahím, meg kéne próbálni, leszólítom vmivel, am nemrég volt az első csókom részegen, ez adott egy kis önbizalmat:D De ha rámköszönne akkor elolvadnék:D

pont ma ültem ott lent és jött be az udvarról tornacuccba a kis szemüveges barna <3

Sikerülni fog! Bár sose volt bnőm, meg kell hogy legyen, egy csókkal a zsebemben, egy vagon PUA ismerettel, és mesterségesen épített önbizalommal menni fog! :D

De ha vki kezdeményezne azt imádnám...

2011. szept. 20. 17:23
 5/13 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat :)

ma 17:23-as:

sok sikert a dologhoz ;) amúgy te úgy szoktad nézni a lányt, hogy csak néha-néha rápillantasz, vagy feltűnően bámulod? vagyis hogy ha rád néz tovább nézed, vagy még mielőtt rád nézne gyorsan elkapod a fejed?:P és ha meglátod mindig ránézel vagy csak néha? bocsi, hogy csak így bombázlak kérdésekkel..:) és a kiszemelted szokott téged nézni? mert ha igen, akkor gyanítom, hogy szimpi vagy, tetszel neki. meg amúgy is, szólítsd le nyugodtan, hogy hogy tetszik eddig neki a suli, stb..:) menni fog;)

2011. szept. 20. 18:06
 6/13 anonim ***** válasza:

17:23as ezen a komenten gyszerűen besírtam:DDDD kedves kérdező pedig ne parázd túl a dolgokat, bejössz nekki és kész:) ja és azt ne várd hogy leszólítson mert a mai fiúk 90%-a gyík ahoz sajnos.

17/f

2011. szept. 20. 18:47
 7/13 anonim ***** válasza:
igen, én a munkahelyemen jártamígy 20L
2011. szept. 20. 19:13
 8/13 anonim ***** válasza:

17:23-as lennék:

Ööö... már visszanézett amikor néztem, kb nagyrészt elszoktam nézni máshova, kivéve akkor ha koncentrálok hogy ne nézzek el:D És próbálok mindig koncentrálni. Am volt már dolgom kb hasonló lánnyal, de nem vonzódott hozzám 2 randi után, mert béna vagyok, kell vmi fizikai érintkezés mert ha nincs beszívtam!:P stb.

Szal lehet könnyű lenne, de még a csúnya lányoknak sem elég egy sima srác... de tényleg ez van, szal változok folyamatosan, kijárok már otthonról is...:P

Am azzal fogom megszólítani hogy már sokszor láttam a menzán, meg a folyosón stb. és milyen dolog az hogy még nem ismerem:D kb ez lesz... addig enyhén részegen próbálkozok klubbokba is, majd haverommal megyünk pénteken valszeg, (sose voltam este klubba/kocsmába) csak kószáltunk mostanába parkokba :D

2011. szept. 20. 21:27
 9/13 anonim ***** válasza:

Én pl. ha nekem bejön egy lány, akkor nem csak 1-2 másodpercig nézem, hanem megpróbálom minél több ideig nézni, csodálni.Ha elmegyünk egymás mellett akkor meg változó, hogy félrenézek, vagy a szemébe.

Amúgy hány éves a ,,gyerek"?

2011. szept. 23. 17:05
 10/13 anonim ***** válasza:
Ja, és ha nem jön be, akkor nem nézem.
2011. szept. 23. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!