Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a garancia hogy én is találok magamnak párt?
Az az egy nagy igazság van ezzel kapcsolatban, hogy bárhol találkozhatsz valakivel, aki az "igazi" lesz, csak akkor nem, ha ki se dugod az orrod otthonról.
És most nem arra gondolok, hogy járj minden éjjel bulizni, mert nem ez a lényeg. Járj, ha szeretsz, de a lényeg, hogy mozdulj meg, menj ide-oda. Sportolj, szervezz programokat, stb., és legyél nyitott.
Elárulom neked, én a férjemmel az ügyeleten ismerkedtem meg, amikor bulizni indultam, de kiment a bokám, neki meg egy kenyérvágó késsel gyűlt meg a baja. Hát, látod, egy ilyen kellemetlen esetből is kisülhet valami nagyon jó :)
és neked miért baj, ha valaki örül, annak ami van??
te irigy pulyka... szánalom vagy. lemerem fogadni vmi retek csaj vagy
nem tudom ki kezdte?!
de egyet tudok most már! azt hogy miért nem kellesz senkinek!
- Fáj a fogam!
- Nekem meg nem, beee!
Garancia azt én is szeretném tudni, én se büszkélkedhetek sok kapcsolattal... körülöttem meg majdnem mindenki boldog párkapcsolatban él és egy kicsit irigykedem rájuk.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!