Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Ha ismerkedtek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ha ismerkedtek egy fiúval mennyit számít, hogy mennyire értelmes, mennyi az IQ-ja? Számít egyáltalán?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy ez annyit számít, mint a farokméret.

Amíg nem fogyatékos, addig nem zavaró számotokra, hiába kicsi.

Ha okosabb az sem jelent igazán előnyt.

2009. ápr. 24. 19:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%

hát nekem számít, és sokkal jobban mint a méretei. De persze nem az, hogy mennyi az IQ-ja, hanem hogy lehet-e vele beszélgetni, érdeklődő, nyitott, intelligens, okos-e.

(és találtam is már olyat, aki megfelel a "követeményeknek")

2009. ápr. 24. 19:33
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Nekem számít, hogy mennyire művelt, okos, ha úgy tetszik intelligens egy fiú. Szeretem, ha nem hemzsegnek helyesírási hibáktól az sms-ei, msn beszélgetései. Imponál, ha lehet vele beszélgetni komolyabb témákról is, és ha mondok egy költőt, vagy valami idegen szót, akkor nem néz rám, mint borjú az új kapura. De mivel ezek már elvárásokká nőttek nálam, nem egyszerűen csak jó, ha van egy fiúban, hanem csak olyan fiúval szeretnék együtt lenni, aki ezeknek a kritériumoknak megfelel, ezért nem is igazán találok magam mellé senkit. Ugyanis ahogyan te nem hiszed el, hogy ez számít a lányoknak, úgy én nem hiszem el, hogy sok értelmes 20 év körüli fiú futkozik az utcán. Vagy csak ilyen jól titkolják?
2009. ápr. 24. 19:39
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

Egyetértek az előzővel!

Nekem is számít, de nem konkértan az IQ, hanem hogy lehet-e vele rendesen beszélgetni, mennyire érdeklődő, tájékozott.

Nem feltétlenül szükséges, hogy nagyon-nagyon művelt legyen, de legyen azért képben általános dolgokkal.

Engem pl. az akaszt ki amikor valakinek nagyon nem jó a helyesírása. Egy-két kisebb hiba felett még átsiklok, megmosolygom esetleg.

De amikor valaki azt kérdezi, sms-ben hogy: " Mikor mennyek érted?" ..... azt már sok:)

2009. ápr. 24. 19:40
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
Hát, azért az ember megfontolja (jóesetben) hogy kivel áll össze. Nem azt mondom, hogy te.. figyelj vezess le nekem egy ötöd fokú logaritumusos egyenletrendszert, de azért ne legyen meglepve, ha megkérdezem a véleményét bizonyos komolyabb dolgokról, és tudjak vele értelemesen beszélni, ne csak arról, hogy mi lett a meccs végeredménye... ennyi sztem. De mindenkinek más a fontos.
2009. ápr. 24. 19:44
 5/15 anonim ***** válasza:
37%
Most pedig jön a szokásos. Ha nektek ennyire számít az IQ miért kell akkor mindig az üresfejű barom???
2009. ápr. 24. 19:45
 6/15 anonim ***** válasza:
91%
Nekem eléggé fontos, hogy intelligens és művelt legyen.
2009. ápr. 24. 19:48
 7/15 anonim válasza:
13%
én elég buta vagyok,de 1 csomó csajom volt már.erről ennyit :D
2009. ápr. 24. 20:08
 8/15 anonim ***** válasza:
60%
Na tessék én meg intelligensebb és nem volt még senkim. Biztos, azért, mert elkezdek gondolkodni, hogy mi van ha mégsem :P
2009. ápr. 24. 20:09
 9/15 A kérdező kommentje:

Igen itt a példa, hogy legtöbb esetben nem számít.

Buta srác sok volt barátnővel, intelligens srác akinek még barátnője sem volt. Én se vagyok egy buta gyerek, de nem sok barátnőm volt.

2009. ápr. 24. 20:21
 10/15 A kérdező kommentje:

A butábbaknál meg sokszor van, hogy még a saját hülyeségét is elhiszi.

pl.: Haverom elkezdi, hogy a F-1-ben rádión keresztül mondják, hogy mikor milyen kanyar jön. Erre persze megmondtam, hogy mekkora baromságot beszél, de ő tartotta amit mondott.

2009. ápr. 24. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!