Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha ismerkedtek egy fiúval mennyit számít, hogy mennyire értelmes, mennyi az IQ-ja? Számít egyáltalán?
Azt vettem észre, hogy ez annyit számít, mint a farokméret.
Amíg nem fogyatékos, addig nem zavaró számotokra, hiába kicsi.
Ha okosabb az sem jelent igazán előnyt.
hát nekem számít, és sokkal jobban mint a méretei. De persze nem az, hogy mennyi az IQ-ja, hanem hogy lehet-e vele beszélgetni, érdeklődő, nyitott, intelligens, okos-e.
(és találtam is már olyat, aki megfelel a "követeményeknek")
Egyetértek az előzővel!
Nekem is számít, de nem konkértan az IQ, hanem hogy lehet-e vele rendesen beszélgetni, mennyire érdeklődő, tájékozott.
Nem feltétlenül szükséges, hogy nagyon-nagyon művelt legyen, de legyen azért képben általános dolgokkal.
Engem pl. az akaszt ki amikor valakinek nagyon nem jó a helyesírása. Egy-két kisebb hiba felett még átsiklok, megmosolygom esetleg.
De amikor valaki azt kérdezi, sms-ben hogy: " Mikor mennyek érted?" ..... azt már sok:)
Igen itt a példa, hogy legtöbb esetben nem számít.
Buta srác sok volt barátnővel, intelligens srác akinek még barátnője sem volt. Én se vagyok egy buta gyerek, de nem sok barátnőm volt.
A butábbaknál meg sokszor van, hogy még a saját hülyeségét is elhiszi.
pl.: Haverom elkezdi, hogy a F-1-ben rádión keresztül mondják, hogy mikor milyen kanyar jön. Erre persze megmondtam, hogy mekkora baromságot beszél, de ő tartotta amit mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!