Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti is így buliztok?
Ez egy kérdésre adott válasz egy része, az érdekel, hogy a lányok hogy gondolkodnak erről, csak kevés az ilyen felfogású lány, vagy a legtöbben így csináltok mikor elmentek bulizni, vagy írjátok le ti hogyan buliztok, táncolni mentek de a jóképű srácokkal leálltok táncolni stb.
Mondjuk "pasizni" nem pasiznék bulikban, ott nem éppen kapcsolatépítésre megy ki a játék, de azt azért eléggé szoktam élvezni, mikor összegabalyodom egy helyes sráccal. Őszintén szólva, a partikban igazából nekem tényleg csak a külső számít, és szerencsére megtehetem, hogy a legjobb pasikkal smároljak, szóval még ego növelés céljából sem utolsó dolog, még úgy is, hogy tudom, hogy alkohol nem kicsit játszik közbe... 19L
1. Ne haragudj de te vagy naív ha azt hiszed ez a normális.
2. Ha neked bármikor jöhet a csók meg a ,,tapizás" akkor az ribanckodás, akkor is ha fiatal vagy öreg az illető. Lehet nem szeretni de ez az.
3. Az iskolázottság ezt nem befolyásolja, 6 diplomával is lehet valaki olyan beállítottságú h bárki megkaphatja egy buliban. Az érettség sem az iskolától függ vagy h van e munkád, hisz itt most a női beállítottságodról beszélünk, aminek az érettsége ott kezdődik h valaki komolyabb kapcsolatra vágyik és nem engedi minden idegennek h megfogdossa, azon az alapon h jó a buli és jól néz ki. Így ez igen is éretlen életmód 19 évesen.
4. Lehet külön fajba tartozom de nem, ha látok egy szép embert nem az a minimum h lesmárolom és hagyom magam letaperolni.
Nem bántásból írtam, de ha már felvállalod ezt az életmódot mások előtt azt is vállald fel h minek hívják ezt.
Nem, nem jöhet bármikor, bárkitől. Kizárólag szórakozóhelyen, és csak akkor, ha nagyon vonzódom az illetőhöz, és természetesen nincs barátom.
És igen, most nem akarok komoly kapcsolatot, mivel nem nagyon férne bele az időmbe, a munka és a suli mellett, pont emiatt ment tönkre a másfél éves kapcsolatom májusban.
Le lehet ribancozni, nem zavar, én csak annyit írtam, hogy személy szerint nem tartom annak magam. Aki szerint pedig ez ennyire elfogadhatatlan ribanc dolog, akkor az ne kedveljen, ennyi, én sem kedvelek mindenkit, sőt senki sem. Inkább ez legyen a legnagyobb "bajuk" velem, és mondjuk ne az, hogy húszonX évesen is otthon döglöm, és várom, hogy kiszolgáljanak. Én így eresztem ki magamból a sok fáradtságot és feszültséget, ez van, addig legalább tényleg nem érdekel más, csak a pillanat. Tényleg, akkor ennyi erővel elég sok ribanc pasi és csaj van a bulikban, akikre amúgy sosem mondanátok, de mindegy.
hát hogyan lehet bulizni.. Megy a zene és az emberek táncolnak.Erről szól a buli.
Bár nekem aztán 8 hogy ki hogy bulizik.Ez a lány még most éli ki az életét.A férfiak ugyan mit csinálnak egy szórakozóhelyen??? csak táncolnak mint a szende szüzek? :D
persze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!