Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti is így buliztok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti is így buliztok?

Figyelt kérdés

Ez egy kérdésre adott válasz egy része, az érdekel, hogy a lányok hogy gondolkodnak erről, csak kevés az ilyen felfogású lány, vagy a legtöbben így csináltok mikor elmentek bulizni, vagy írjátok le ti hogyan buliztok, táncolni mentek de a jóképű srácokkal leálltok táncolni stb.

Mondjuk "pasizni" nem pasiznék bulikban, ott nem éppen kapcsolatépítésre megy ki a játék, de azt azért eléggé szoktam élvezni, mikor összegabalyodom egy helyes sráccal. Őszintén szólva, a partikban igazából nekem tényleg csak a külső számít, és szerencsére megtehetem, hogy a legjobb pasikkal smároljak, szóval még ego növelés céljából sem utolsó dolog, még úgy is, hogy tudom, hogy alkohol nem kicsit játszik közbe... 19L

2011. szept. 19. 19:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem sok ilyen van sztem, aki bárkivel leáll. Az már télleg a hiperribi kategória v mi amit bemásoltál...
2011. szept. 19. 19:32
 2/13 anonim ***** válasza:
53%

Ilyen szándékkal bulizok e? Nem.

Nem kenyerem az önromboló életmód.

22N

2011. szept. 19. 19:34
 3/13 anonim válasza:
53%

K.urva vagy.

23/F

2011. szept. 19. 19:35
 4/13 Narwik ***** válasza:

Én ha elmegyek bulizni,barátnőimmel teszem,és csak szimplán jól érezzük magunkat.Kifejezetten idegesítő tud lenni,amikor egyszer csak valaki hátulról rámcuppan,és letaperol,csókolgat stb. Én nem szoktam ott pasizni,mert ott két eshetőség van:

1. Vagy az emberek azért mennek oda,hogy tényleg kikapcsolódjanak,és bulizzanak egy egészségeset.

2.Vagy fel akarnak szedni valakit,akivel bäszhatnak egyet.

2011. szept. 19. 19:36
 5/13 anonim ***** válasza:

Én sem így bulizok...

19/L

2011. szept. 19. 19:36
 6/13 A kérdező kommentje:
Akik csak azt írják, hogy ők nem így, kifejtenék hogyan. Köszönöm.
2011. szept. 19. 19:38
 7/13 anonim ***** válasza:

Én nem bulizom, csak nagyon-nagyon ritkán.

Ha mégis, akkor elmegyek egy koncertre (goth-rock-metál, amit ismerek és szeretek), végig hallgatom, élvezem a zenét, párommal vagy a barátaimmal és ennyi. Max. egy nagyon keveset iszok, de semmi több. Amikor nem voltam foglalt, akkor se volt több, nincs vágyam hasonlóra, mint amit pl. te élsz át.

Nagyon ritkán volt házibuli, ott többet ittam, mint egy koncerten, de csak beszélgettünk, zenét hallgattunk, hülyültünk közben.

22/L

2011. szept. 19. 19:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Egyszerűen jól érzem magam a barátaimmal, táncolunk, énekelünk, koncert előtt bezsélgetünk. Nem igazán szoktunk inni. Kvázi ugyanúgy bulizunk mint mások, csak nem isszuk részegre magunkat és nem mászok senki szájába.
2011. szept. 19. 19:50
 9/13 anonim ***** válasza:

A bulizás nekem ezt jelenti: elmegyek egy jó társasággal (baráti kör, munkatársak...), táncolunk, iszunk egy picit, jól érezzük magunkat, csevegünk.

Amit leírtál azt a legszebb szóval is ribanckodásnak hívják. Oda mész és kiélvezed h minden pasi megkaphat aki jól van fésülve. 15 évesnél nem lepődök meg de 19 évesen kicsit érettebbnek kéne lenni ennél.

22N

2011. szept. 19. 20:16
 10/13 anonim ***** válasza:

A kérdésben szereplő idézet tőlem származik...

A lényeg, hogy én nem tartom magam ribancnak, egyszerűen szeretem jól érezni magam, persze mikor van pasim, eszembe sem jut, hogy esetleg csókolózzak egy másik pasival.

Ne legyetek már naívak, a bulikban bizony a legtöbb ember ezt csinálja, szerintem nincs ebben semmi rossz. Nem hajtok rá soha senkire, csak akkor kavarok bárkivel is, ha odajön hozzám és nagyon bejön külsőre, nem "állok össze" mindenféle jöttment, igénytelen bunkóval. Első sorban én tényleg a tánc miatt megyek, de ha úgy alakul a dolog, akkor bizony felőlem mehet a csók és a tapi (csak ruhán keresztül), ez van. Fiatal vagyok, és szeretek partizni, nagyon vonzanak a jó pasik, amúgy meg nem nagyon érdekel, ha mások emiatt ribancnak tartanak vagy sem. Mérnöknek tanulok a BME-n, szóval szerintem annyira buta sem lehetek, 2 felső fokú nyelvvizsgám van, dolgozom, én tartom el magam, mert anyukám nem tud pénzt adni, szóval az éretlen dolgot is kizárhatjuk, és ne mondja senki, hogy ha pl. egy James Franco/Jake Gyllenhaal fílingű srác rányomul (mert szerencsére volt már dolgom pár hozzájuk hasonló fiúval), akkor nem az a min., hogy smárol vele, hiszen a férfiakat és a nőket is ösztönösen vonzza egy szép ember, persze az ösztönökön lehet uralkodni, épp ezért megyek el max. a csókig. Nem várok semmit a srácoktól az este után, nem kell, hogy utána keressük egymást stb., egy kis kavarás és kész. Ja, és nem szoktam részeg lenni (a pasik sem...), max. egy kicsit spicces... 19L

2011. szept. 19. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!