Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van az hogy itt (mindenki) mindenkire állandóan rá nyit szex, maszturbálás vagy csak meztelenkedés közben?
Ennyire bonyolult a kopogás és "Rigli, azaz tolózár, kampós beakasztó, elfordítós zár, stb." felszerelése? - ami pár száz Forint/db.
Azt tudom hogy az amcsik perverziója hogy rányithassanak a másikra. De ezt a magyarokról nem tudom hogy így lenne. És még az USA-ban is több államban nincs ez így. (Van zárhatóság.)
A meztelenséget most már értem.
De gondolom azért abban a lakásban volt szex és/vagy maszturbáció is. Ezt még nem értem.
Szex részemről nem volt (akkoriban még nem volt divat 13-14 évesen szexelni :D), maszturbálni meg akkor kellett, mikor nem voltak otthon. :P
De én se láttam/hallottam anyámékat soha, pedig kicsi volt a ház.
Hogy van az hogy itt (mindenki) mindenkire állandóan rá nyit szex, maszturbálás vagy csak meztelenkedés közben?
Mindenhol tilos bezárkózni?
@#18
Nem kell, mert akkor nem zárjuk az ajtót kilincsre sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!