Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tetszik az ilyen apróra fonott haj, vagy túl kislányos, fiatalít? Nekem hogy áll?
Tegnap már kitettem a képet, de alig kaptam választ, mindenki inkább azzal foglalkozott, hogy mosom-e rendszeresen.. Szóval szólok, hogy szoktam mosni, ahogy a rasztások is szokták. Semmi baja, kivéve hogy nehezebben szárad.
Előre is köszi! :))
Nyugi, azért nem gáz. :)
Szóval nyugodtan hordjad, majd később úgyis megunod, aztán másmilyen lesz. De tény, lehetne előnyösebb frizurát is kitalálni az arcodhoz.
Csak 3 hete van így, és jó ha még annyit kihúz és úgyis szét kell majd szedni. Volt már amúgy egész rövid, fiús hajam is, volt "kleopátra", azaz állig érő-frufruval, volt már tépett, volt vállig érő, volt vörös, fekete... Mindez még általánosban, természetesen felsőben :). Nemrég ilyen volt: [link]
Csak a hajam nem volt rövidre vágva, ugyhogy ugy oldottam meg, hogy lófarokba fogtam a hajam hátul, vagy csigába, és "belőttem" a frufrut ilyenre. De az az időszakom is elmúlt, ám szerettem :).
Most növesztem, aztán meglátjuk :). Derékig érőt szerenék újabban, csak még nem derült ki az hogy állna.
én a dupla-copfra szavazok (kajakra)
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!