Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rocker fiúk! Nektek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rocker fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be?

Figyelt kérdés

tudom hogy mindenkinek más-és más, de kíváncsi vagyok mindenki véleményére!

nem kell amúgy egy rockbanda gitárosának lenned. cask mondjuk szereted a rockzenét, kicsit úgy nézel ki, stb.

kort is!

belső és külső dolgokat is mondjatok!

bejönnek hasonlóan a rocker lányok vagy inkább a "rendesek"? mert akárhány rocker pasit látok vagy

1.egy ilyen diszkós plázacicával jár

2. vagy egy szintén rocker csajjal

2011. szept. 18. 21:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nekem bejönnek az ien emós csajok is:D

de leginkább az ilyen formás lányok jönnekbe, legyen jó, akár még nagy, de mindenképpen formás feneke, úszógumi kímélve legyen oldalt, illetve bírom ha nagy a melle, előny ha szemüveges:D (picit gerjedek erre :D) mind1 hogy mit hallgat, de azért +1 pont ha ugyanazt hallgatja mint én metal stb.) ritka sajna de azis előny ha pár centivel kisebb, akkora mint én, vagy nagyobb nálam :))), na nálam ez azért ritka mert 192 cm magas vagyok :S nekem ez a nő ideálom. de ha nincs ilyen tulajdonságú nő a közelben akko jó a diszkós pláza cica :D

16/F

2011. szept. 18. 23:59
 12/16 anonim ***** válasza:

előző vagyok

még van egy rossz tulajdonságom is hogy bejönnek a milfek, szóval egyszer egyik spanom anyjával akartam kapcsolatot szőni, mivel nem volt férje, de aszonta még fiatal vagyok hozzá, ezért várni kell :D:D

2011. szept. 19. 00:00
 13/16 anonim ***** válasza:

nekem sP vagy Fluor Tomi jön be , de csak semmi bu.zulás :D

Sanya F 25

2011. szept. 19. 08:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Metálos vagyok, és nekem a sima lányok ugyanúgy jók, de ha rocker a lány, akkor az egy pluszpont. Ugyanis így már van egy biztos közös bennünk.

Ja, és a rocker lányok rendesek. :)

2011. szept. 21. 14:37
 15/16 Diamond1125 válasza:

Haj: szőke, szőkés barna

testalkat: vékony

Szem: mindegy

Kor: 15-17 év

Meg ugye szeresse a rockot. Nagyjából ennyi.

2015. máj. 13. 20:42
 16/16 anonim válasza:
Én is valamennyire rocker vagyok,csak hogy én inkább a régebbiket hallgatom: queen,doors,AC/DC,Rolling Stones,Biting Elbows,az utóbbi mostani punk banda,és dobolok.Nekem azok a lányok jönnek be,akik tényleg ilyen zenéket hallgatnak,és esetleg játszanak valami hangszeren.
2015. jún. 14. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!