Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek miért csak a külső számít?
Legyen minimum 185 cm, legyen jóképű mindenki számára, legyen izmos, és lehetőleg legyen gazdag, még a csúnya lányok is ilyen pasit akarnak.Aki ezeket nem teljesíti azt midnenki elutasítja, miért ilyen felszínes hülyék a nők?
És igen általánosítok mert 100 ból 100 nő ilyen és csak a külsőt nézi, az izmokat, az arcvonalakat, meg hogy legyen zsiráf, aki nem az szüzen hal meg.
17:20
erről beszéltem, igazam van! le*zarom a zsiráf g*ci férjed!
Aki nincs meg 190 annak nem lehet nője
Én aztán igazán őszinte vagyok, úgyhogy küldhetsz.
Olvastam a sztorid, semmit nem ér, hisz sokkal több nő Mo-n létezik, mint amennyi ott fenn van.
Én is ronda vagyok, mégis van párom, már több, mint 5 éve, mert tudom hol keressek.
Ha nem, hát nem, légy boldog az utálatoddal és nehogy véletlenül magadba is nézz hiba után!
17:22
Te is nézz magadba és nézz körül az utcán.
Alapból nincs is annyi magas férfi, de gondolom ez nem érdekel, mert fröcsögni jöttél ide csak.
Te is légy boldog az utálatoddal, mások meg boldogan élnek majd az alacsony, közép illetve magas párjukkal.
akkor azt mondd meg nekem miért utasít el egy 170 centis lány engem a magasságra hivatkozva ha nincs sok magas pasi.
Neekd könnyű nőként, semmit nem kell tenned mert érted tesznek mások.
17:29
100 kilós, tetovált, piercinges, bőrbeteg egyed vagyok.
Anno millió csalódás ért engem is, de mi lenne velem, ha ott tartanék, ahol te? Elfogadtam, hogy nem mindenkinek lehetek az esete, ne bumm, 10-ből 10-szer engem is kikosaraztak anno és a mai napig kapok megjegyzéseket az utcán.
Nem adtam fel, a legjobbat kihoztam a külsőmből, igyekeztem hasonló gondolkodású férfiakat keresni, hátha. (évekbe tellett)
A férfiaknak sokkal, de sokkal fontosabb a külső, genetikailag belétek van kódolva a fajfenntartás miatt, ezen kár vitatkozni, pont.
Párom egyszerűen csak kövér imádó, és nem azért van velem, mert neki nem fontos a külső. Senki nem akar olyannal együtt lenni, akire nem indul be, nincs benne semmi apróság, ami megmozgatja szexuálisan. Ennyi, kész, vége. Ezt be kéne látni, nem gyártani azt, hogy de én ronda vagyok, stb, mert ezzel a viselkedéssel is csúfítjátok magatokat, kiül rátok, hidd el.
17:28:
azért szép is lenne, ha én nem tennék semmit a kapcsolatomban, csak úgy lennék, mert nő vagyok is ki kell nyalja mindenem párom, örüljön, hogy szóba álltam vele...
egy kapcsolat két emberen múlik és bizony nem fogok tétlenül ülni, én is vagyok olyan romantikus, mint párom.
Ne adjátok fel, basszus, ez a baj veletek, hogy nincs kitartás bennetek. És ha ezredjére is kikosaraznak? Akkor változtassatok magatokon, bennetek is lehet valami hiba, ami nagyon nem vonzó. Nehéz látatlanba megmondani, de nem csak a külső ám a fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!