Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire gáz hogy nincs 13 évesen barátom? Többi lent
az összes osztálytársamnak,barátnőmnek pasija van,ilyen 12-13 évesen ...
és az iskolába olyanokat szólogatnak be az évfolyamtársaim,hogy olyan rusnya vagyok,hogy még pasim sincs -.-
és eddig úgy voltam vele hogy csak nem fogok lesüllyedni a többi p.csa szintjére hogy 13 évesen pasizzak és rajoljak féjszbúkon hogy "hmm még paszim isz vann,a profilképem isz nagyon tutti,kint a fél csöcsöm, ójeeee :D"
de mostmár kezd egyre jobban idegesíteni
és a barátnőm is állandóan az új pasijával van,én meg egész nap itthon gubbasztok és olvasom hogy ott írják egymásnak hogy -szeretleek <3 -én jobban<3 -nem,én jobbaaaaan!!<3<3<3 és stb. ...
szerintetek tényleg nagyon gáz hogy nincs barátom?
13l
Teljesen úgy vagyok mint te. ( korban is )
Nem húzom ki a szemem szemceruzával nem rakok az arcomra 1 tonna alapozót, nem iszok Monstert , és nem loholok a pasik után... Nagyon szeretek olvasni, de nem is vagyok az a szürke egér típus. Viszont nálunk is van ez a sok facebookos majom, akik minden percben kiraknak egy állapotot, és tudjátok miről van szó. Örülök hogy te sem vagy olyan mint a tini lányok 80%-a... Borzasztó ami itt folyik, hogy 13 évesen már 5 fiúval csókolózott és mindegyiket feltöltötte facebookra... Viszont annak örülök hogy népszerű vagyok a baráti körömben, ami nem is kicsi, és kezdem úgy érezni hogy már lassan el fogják ítélni ezeket a pasis h-lyéket.
köszi a sok választ :D
azért megnyugodtam kicsit hogy van akinek pl 20 évesen sincs barátja...:)
utolsó: ez igaz :)
engem is aki tényleg ismer és jóba vagyunk,jófejnek tart...és bár nincs annyi haverom mint a lány osztálytársaimnak,de azért a kevés barátomért akik vannak,bármit megtennék
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!