Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire gáz hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire gáz hogy nincs 13 évesen barátom? Többi lent

Figyelt kérdés

az összes osztálytársamnak,barátnőmnek pasija van,ilyen 12-13 évesen ...

és az iskolába olyanokat szólogatnak be az évfolyamtársaim,hogy olyan rusnya vagyok,hogy még pasim sincs -.-

és eddig úgy voltam vele hogy csak nem fogok lesüllyedni a többi p.csa szintjére hogy 13 évesen pasizzak és rajoljak féjszbúkon hogy "hmm még paszim isz vann,a profilképem isz nagyon tutti,kint a fél csöcsöm, ójeeee :D"

de mostmár kezd egyre jobban idegesíteni

és a barátnőm is állandóan az új pasijával van,én meg egész nap itthon gubbasztok és olvasom hogy ott írják egymásnak hogy -szeretleek <3 -én jobban<3 -nem,én jobbaaaaan!!<3<3<3 és stb. ...

szerintetek tényleg nagyon gáz hogy nincs barátom?

13l

2011. szept. 18. 12:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

igazából nem is értem miért kell hogy 13évesen már pasija legyen egy lánynak..

egyébként szerintem az osztályodból sincs mindenkinek-csak vagánykodnak.

Emlékszem nálunk is mindenki azt mondogatta,hogy neki már fiúja van,és később derült csak ki hogy 2lány mondott csak igazat,a többi meg nem merte bevallani,hogy még soha nem volt fiúja.

ennyi idősen,még nem maradtál le semmiről.sokkal cikibb az,ha valakiről elterjed az 13évesen,hogy mekkora ribanc,mint hogy:nem volt még barátja.

a gunyolódokkal meg ne foglalkozz,vagy próbálj vissza vágni valamivel ilyenkor nekik.

2011. szept. 18. 12:41
 12/26 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

akkor megnyugodtam ... mondjuk ez is igaz,lehet hogy csak hazudoznak :'d

2011. szept. 18. 12:46
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg, hogy a normális fiúk normális lányokat akarnak, mint amilyen Te vagy. ;)

Kinek kellene egy olyan lány, akinek mondjuk 16 évesen már 10 "pasija" volt? Nekem biztos nem...

2011. szept. 18. 12:50
 14/26 A kérdező kommentje:

köszi utolsó :)

hát jah,ha így folytatják,20 éves korukra már senkinek se fognak kelleni mert mindenki végigment rajtuk o.O

2011. szept. 18. 13:22
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Pontosabban sok fiúnak fognak kelleni, de csak tudod mire... :/
2011. szept. 18. 13:25
 16/26 A kérdező kommentje:

ja hát igen ://

csak max borravalót nem kapnak xD

2011. szept. 18. 13:29
 17/26 anonim ***** válasza:
85%
A legtöbb lány még nem is nőiesedik 13 évesen.Meglátod 3év múlva sokkal szebb és éretebb leszel erre...
2011. szept. 18. 14:07
 18/26 anonim ***** válasza:
71%

Egyáltalán nem gáz!!

14/L

2011. szept. 18. 15:58
 19/26 A kérdező kommentje:
köszi :))
2011. szept. 18. 16:10
 20/26 anonim ***** válasza:
85%

na hát én pont ilyen voltam. mindenben. nekem még nem volt mobilom mikor másnak már igen. mindneki a pasizásrol beszélt engem meg nem érdekelt.mindig különc voltam,középsuliban is mindig csesztettek mindenért. pedig nem voltam szürke egér. persze nagyon bosszanto és igazábol nem is lehet mit tenni. vagyis én nem tudtam... de most h 25 vagyok élvezem az életet és boldog vagyok. igazábol mai napig nem izgat a párkapcsolat dolog. igaz van egy friss párom de imádok egyedül is lenni.

na de visszatérve...undorito a mai világ hogy a 10 éves tudja mi az a szex stb. a legtöbb korosztályod már tul van az elsön és ennek a fele terhes. hát nagyon menö mondhatom.én 18 voltam mikor elvesztettem és büszke vagyok rá.én azt mondom minél késöbb annál jobb. persze lehetnek pasijaid ha már érdekelnek de általában ezek még nem komolyak,nem tartanak sokáig mert még magad sem tudod hogy mi is az ideálod.én még ma sem tudom ki a nekem valo XDDD

eröltetni smemit sem jo. majd jön ha jön.... csak a sok hüyle kis tini birka követi a többi tinibirkát. akár aszakadékba is. te válassz inkább egyedi utvonalat és fedezd fel a világot.

2011. szept. 18. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!