Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti, hogy reagálnátok rá ha a legjobb barátnőtök hirtelen megcsókolna titeket?
szoktunk ilyet "játszani"barátnőmmel hogy majdnem megcsókoljuk egymást..de eddig csak szájrapuszi volt (1mpig kb) de ha tényleg megcsókolna..meglepődnék,és nevetnék :D
14/l
Ha nem tudnád, hiába szól nőknek a kérdés, fele válaszoló pasi. :) Kicsit magasan hordod az orrod.
Sőt, olvastam már olyan kérdést is, aki nőként tette fel, de utána bevallotta, hogy fiú és csak trollkodott.
Amúgy totálisan félreértetted a válaszomat. Az olvasástudatlanságot megy hagyjuk, szeritnem nem érnél fel velem egy ilyen megmérettetésben (sőt, semmiben sem).
Kissé más irányba kanyarodtunk.
Nem valószínű, hogy magát nőnek beállítva adna választ ide egy férfi, vagy ha mégis, a többiek teljes joggal kezelhetik nőként (és ebbe beletartozik annak feltételezése is, hogy valóban az emlegett nemet képviseli). A kérdező kiléte-miléte pedig teljesen lényegtelen a nézőpontunk szempontjából. Kétlem, hogy kettőnk közül én hordanám túl magasan az orrom (max. a térdemhez képest), csak vetni kell egy pillantást a vélhetőleg hímsovinizmus által kiváltott lekezelő mondataidra. Látatlanban kb. annyi alapjuk van, mint annak az állításnak, hogy az én bőröm világosabb a tiédnél. Az sem gáz, ha félreértettelek (mellesleg igencsak egovédelmező szagú monológod ezen része), így legalább kvittek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!