Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintén lányok: egy mondjuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén lányok: egy mondjuk úgy, alacsony srác mekkora hátránnyal indul nálatok?

Figyelt kérdés

17 évesen 175 cm vagyok és érdekelne a véleményetek. :)

A csajokkal túl sok gondom nincs, jóképű vagyok és izmosabb, csak a testmagasságom zavar. :/

2011. szept. 18. 09:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
NYUUUUUGI van :)) nekem most egy olyan srác tetszik aki pont akora mint én..azaz 170 cm. pedig nekem alapból a magas pasik jönnek be...és te 175 cm vagy? nem vagy olyan magas,de alacsony sem nyugi:)
2011. szept. 18. 11:03
 12/17 anonim ***** válasza:
nem is vagy alacsony :D
2011. szept. 18. 16:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ne legyen alacsonyabb.

170 cm vagyok.

22/L

2011. szept. 18. 17:27
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Semekkora hátránnyal(nálam).:D

16/L

2011. szept. 18. 20:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Én is azt hittem, hogy jóval alacsonyabb vagy, szerintem egész okés a magasságod. Nekem pl ő nagyon bejövős külsőre, pedig "csak" 173 cm magas. [link]

A kisugárzása megragadja az embert, nálam mondjuk ez sokkal fontosabb. Volt pasim nem volt csúnya, és 178-179 magas volt. De egyszerűen nem bírtam tovább vele, tele volt gátlásokkal, komplexusokkal, olyan nyomott volt vele a hangulat.. 2 évig voltam vele, bátorítottam, meg minden, és tényleg oldottabb, nyitottabb is lett az emberek felé az az idő alatt. Végül szakítottunk mert éreztem, hogy ideje továbbállnom, nem ő az igazi, aki végül a férjem is kell, hogy legyen. Azt hiszem ez volt az én "szerepem" az életében. Én hiszek abban, hogy az ember életében van több nagy szerelem. De hogy jutottam most ide erre a témára, nekem sem világos :). Na midegy.

2011. szept. 19. 14:13
 16/17 mus musculus ***** válasza:
175-tel nem is vagy alacsony, ez egy teljesen átlagos méret. Nálam nem jelent hátrányt, de amúgy sem nehéz túlnőni a 160 centimen.:D
2011. okt. 30. 17:51
 17/17 anonim válasza:

Már annyian elmondták, de azért rákontráznék, csak mert úgy látom senki sem írt, aki sokkal magasabb lenne az átlagnál... :)

Szóval: EGYÁLTALÁN nem jelent "hátrányt" az a pár centicske. Példának én 184 cm vagyok, és a nálam alacsonyabbakba mégsem vonalzóval a kezemben zúgtam bele! :)

Úgyhogy no para! :p És hajrá!!

2012. szept. 1. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!