Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitol is van ez? Kesik mar 2 napja.
Én 15 éves vagyok.12 éves korom óta menstruálok,és az első évben nagyon pontos volt.Mindig ugyanabban az időpontban jött..és ment el..és a vérzés is mindig ugyanolyan normális volt:)
de utána elkezdett késni.. 1, 2 ,3 napokkal később jött meg.. teljesen rendszertelen volt a menstruációm.(Nekem nincs semmi problémám mármint nem görcsölök előtte, semmi jele nincs...)aztán.. már volt mikor hónapok maradtak ki...
a 2010-es évben pl.a november és december,és az újévben a február is.nagyon megijedtem.
elmentünk orvoshoz.. és megmondta hogy azért van ez.. mert diétáztam.. a testem viszonyulni akart az étrendemhez.. és másképp jön meg hogyha a diétád elég kemény és sportolsz is.sokkal kevesebb lett a menstruációm.
a néhai 7-9 napból átment a 4-5 napra..
odafigyelek hogy rendszeresen és normálisan étkezzem, egészségesen éljek.. és agyon odafigyelek magamra,,:) és most már kezd tényleg normálisan beállni.. persze némi teljesen normális kihagyásokkal:) emiatt amúgy ne aggódj:)
de ha nagyon paranoiás vagy.. és úgy érzed baj van.. menj el orvoshoz:) max. felír valami gyógyszert;):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!