Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretkezés hármasban? Lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkezés hármasban? Lányok! Ti már próbáltátok? 17/L

Figyelt kérdés

Barátnőmmel és a barátjával fogjuk hármasban csinálni.

Nektek mi a tapasztalatotok?

Jó volt?

2011. szept. 17. 20:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Gratulálok.
2011. szept. 19. 19:22
 12/23 anonim ***** válasza:
te sem fogsz 10 év múlva kiégni...
2011. szept. 19. 19:39
 13/23 anonim ***** válasza:
96%
üdvözletem és gratulációm anyukádnak!17 évesen szószerint ellettél b@szv@
2011. szept. 19. 19:40
 14/23 anonim ***** válasza:
44%

Válaszadók,szerintem azért ennyire nem kell oltani a csajt! Kíváncsi erre és kész.

Amúgy,bocsi kérdező,én is azt mondom amit a többiek,hogy nem engednék egy hármast..és eléggé rosszul esne,ha a barátom kérndezné,hogy nem-e baj egy 3. (Ha szeretjük egymást..ha meg nem,csak ilyen "itt van mellettem és ennyi" kapcsolat akkor szerintem miért ne? )

Ja,és ezt már tényleg nem szeretkezésnek kell hívni,ahogy más is írta...én is így látom.

L/16

2011. szept. 19. 20:16
 15/23 anonim ***** válasza:
Irigykedek_)
2011. szept. 19. 20:20
 16/23 nikkaness ***** válasza:
100%
Igen,ez szerintem sem szeretkezés...ezt max úgy lenne jó csinálni,hogy 3 "idegen",szóval ha nem közeli barát stb.De én úgy se mennék bele.
2011. szept. 19. 20:20
 17/23 anonim ***** válasza:
Még a kutyák is 2 nyomják XD
2011. szept. 19. 20:23
 18/23 anonim ***** válasza:
9%
Egyetértek a kérdezővel abban, hogy a válaszok kicsit prűdek... a gyerek egy mázlista (ha a csajok jók ;) ), am meg addig kell kipróbálni amíg az ember fiatal, utána már nem lesz rá lehetőség...
2011. szept. 19. 20:28
 19/23 anonim ***** válasza:
Mindent kikellprobálni:)Nekem sajnos kimaradt az életemből,és már nemis valószinű hogy lesz rálehetőségem
2011. szept. 20. 16:48
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

20:28 szerintem a válaszadóknak nem is annyira a "hármasban" dologgal van baja, mert végülis, ha mindnek jó, hát legyen, mindenki azt csinál amit akar. Inkább azon kapta fel a többség a vizet, hogy a kérdező csak 17 éves, még gyerek, de már ilyeneket tervez, hogy ezzel felvágjon majd a kis barátai előtt. Szóval itt a felszínesség az ami zavaró és az, hogy unalmukban meg feltűnési mániájukban már nem tudnak mit csinálni szegények.

(de csak szerintem)

tudom, most én is prűd leszek hirtelen...

2011. szept. 20. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!