Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkezés hármasban? Lányok! Ti már próbáltátok? 17/L
Barátnőmmel és a barátjával fogjuk hármasban csinálni.
Nektek mi a tapasztalatotok?
Jó volt?
Válaszadók,szerintem azért ennyire nem kell oltani a csajt! Kíváncsi erre és kész.
Amúgy,bocsi kérdező,én is azt mondom amit a többiek,hogy nem engednék egy hármast..és eléggé rosszul esne,ha a barátom kérndezné,hogy nem-e baj egy 3. (Ha szeretjük egymást..ha meg nem,csak ilyen "itt van mellettem és ennyi" kapcsolat akkor szerintem miért ne? )
Ja,és ezt már tényleg nem szeretkezésnek kell hívni,ahogy más is írta...én is így látom.
L/16
20:28 szerintem a válaszadóknak nem is annyira a "hármasban" dologgal van baja, mert végülis, ha mindnek jó, hát legyen, mindenki azt csinál amit akar. Inkább azon kapta fel a többség a vizet, hogy a kérdező csak 17 éves, még gyerek, de már ilyeneket tervez, hogy ezzel felvágjon majd a kis barátai előtt. Szóval itt a felszínesség az ami zavaró és az, hogy unalmukban meg feltűnési mániájukban már nem tudnak mit csinálni szegények.
(de csak szerintem)
tudom, most én is prűd leszek hirtelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!