Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 22 vagyok. Le akar velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 vagyok. Le akar velem fekudni egy 38 éves 2 családos nö. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem kamuzok,szerinte nagyon férfias vagyok.Van férje is..Fiuk és lányok válaszát is várom
2011. szept. 17. 18:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:46

Es mi a helyzet az olyan szingli nokkel akik elcsabitjak mas nok ferjet,vagy pasijat?Kul meg nem is egy varosban elunk,lesz ami lesz utana,ha kiderul az o baja :D

2011. szept. 17. 18:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha akarja tedd meg. A csaladja nem a te gondod, felnott norol van szo aki onallo donteseket hoz. Ne csak kulsoleg legy ferfi hanem viselkedj is ugy. Ennek fontos resze hogy azt teszed amihez kedved van es nem masoktol varsz hozza megerositest.
2011. szept. 17. 18:58
 13/17 cynic ***** válasza:

18:58 ha kiderül, és a faszinak éppen ahhoz lesz kedve, hogy széttapossa a szerencsétlen gyerek pofáját, az is férfias dolog lesz?

egyáltalán, más nőjét b.szni férfias dolog? nyilván itt a nő a hibás fél, elvégre "felkínálja" magát, de akkor is.

2011. szept. 17. 19:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Miért egyedül nem tud lefeküdni?
2011. szept. 17. 19:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ha megprütykölöd akkor használj minimum 5 gumit! :) Ha ilyen könnyen belemegy egy kósza d*gásba, akkor valószínű, hogy nem te vagy az első kaland az életében, akármit is mond.
2011. szept. 17. 21:04
 16/17 anonim ***** válasza:

én megkurbék egy 38 évest már kanos vagyok, 12 évest is megrontanék, nem bírok magammal, max lecsuknak kit érdekel? Neked meg max berág rád a férje, nah és? dugd meg

F18

2011. szept. 17. 23:56
 17/17 anonim ***** válasza:

19:29-nek:

A 18:58-as vagyok. Pontosan errol irtam az utolso mondatban. Ha parazik a ferjtol, masok rosszallasatol, stb az beta viselkedes, a ferfias ellentete. Hadd ne kelljen mar megegyszer leirnom ugyanazt.

2011. szept. 18. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!