Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok férfi rocker sminkeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi rocker sminkeli magát, meg festi a körmét. Ha nem melegek, akkor mért csinálják?

Figyelt kérdés
2011. szept. 16. 20:12
1 2 3
 11/21 Solarian ***** válasza:

Mert nem érzik elég ijesztőnek magukat.

A zenénk télleg jó! Én nem sminkelem magam.

Itt egy zene: http://www.youtube.com/watch?v=_t-gTxWuyFQ

2011. szept. 16. 21:20
 12/21 anonim ***** válasza:

Én pl elég agresszív zenét hallgatok, de ezt a sminkelős keménységet én se értettem soha...

Ezt csekkold, állat. :D

http://www.youtube.com/watch?v=S5adHJL7Wj0

2011. szept. 17. 00:41
 13/21 anonim ***** válasza:

Nem csak a gótok sminkelik magukat, sokszor a különféle metálosok is. És azért mert hozzá tartozik a stílusukhoz, és ez tetszik nekik. Vagy, hogy jobban mutassanak a színpadon. Vagy, hogy megbotránkoztassanak. Vagy szimplán, csak amiért a lányok, hogy szebb legyen az arcuk. Nem tudom ez miért fáj valakiknek. Nekem bejönnek a sminkelt pasik.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Már a legelső rockerek is sokszor sminkelték magukat és festették a körüket. Nem hiszem el, hogy Magyarország még mindig ezen van fennakadva.

2011. szept. 17. 23:59
 14/21 Solarian ***** válasza:
00:41 téleg nem rossz.
2011. szept. 18. 00:08
 15/21 anonim ***** válasza:

férfi rocker? én azért vitatnám a férfi kérdést.... nem tinikre gondolsz? férfiakat még nem láttam igy csak koncertképeken. de az showelem. hétköznapokon teljesen festéktelenek ebben biztos vagyok. bandafotora meg koncertre kell. a 20 éves korosztályos festegetö rocker szerü lények meg majmolják a kedvenc bandájukat ennyi... bár egy ilyen srácot láttam melohelyemen és az sztem meleg is volt.

amugy én is rockzene kedvelö vagyok,szoval nagyjábol tudom mi játszodik le ilyenkor a tinik fejében. majd kinövik. ez a menö.

2011. szept. 18. 17:47
 16/21 anonim ***** válasza:
2011. szept. 25. 19:13
 17/21 anonim ***** válasza:

17:47

Azt viszont teljesen tudni lehet, hogy a te fejedben mi játszódik le ilyenkor. Te az a tipikus ostoba vagy, aki nem tudja miket beszél. Önelégülten okoskodsz, majd miután azt hiszed, hogy megmondtad a frankót, az egoista fejed megnyugszik.

Ilyen gondolkodással te egy éretlen kamasz vagy. Legalábbis agyi szinten ott megálltál a fejlődésben.

2011. szept. 25. 19:14
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem állt meg semmiben, csak felnőtt, te meg valami taknyos kölyök lehetsz.
2011. szept. 25. 19:23
 19/21 anonim ***** válasza:

19:23

Ezt pont te, egy taknyos kölyök mondja, igaz-e?! :)

2011. szept. 26. 01:26
 20/21 bolla tomi válasza:

egy csomó jó zenekar van, ami festi magát.

pl.:Slipknot, Kiss, Twisted Sister

Bár a Slipknot maszkokat visel, de mindegy.

vagy Corey Taylor is kifestette a körmét egyszer pirosra. Mondjuk az tényleg ronda volt.

2011. nov. 9. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!