Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kineveti, hogy betétet használok? !
Az iskolámban, a táskámban volt betét.Egy osztálytársam(fiú) belenyúlt, kutatott,kiszedte, mindenki előtt szétbontotta, kinevettek.A barátom(évfolyamtársam) látta.Nevetett velük!:(Azóta folyton felhozza a dolgot,és látom rajta, hogy szerinte ciki.Nagyon rosszul esik ez tőle, mert imádjuk egymást.De miért kell ilyen gyerekesnek lennie?Természetes dolog szerintem.
Ő 16 éves.Én 17 múltam.
Igen, én is ezen akadtam ki... Mi az, hogy belenyúl, és kutat is a táskádban, ráadásul a te jelenlétedben? Nem tör le a keze? Ez szégyenletes.
Ami meg a barátodat illeti: Én nem hagynám ennyiben... Kölcsönkenyér visszajár, ahogy a mondás tartja. Lehet, hogy gyerekes, de még mindig jobb, mint duzzogni, meg lelkifröccsöt tartani...
Tudod, mit tennék a helyedben? Én is kinevetném őt az egész osztály előtt. (Az már más kérdés, hogy utána odamennék hozzá, és tisztáznám vele...) De ebben még a barátnőim is segítségemre lehetnének. Te ismered a barátodat, te tudod, hogyan tud cikis helyzetbe kerülni, de én biztos, hogy ezt csinálnám. Mint mondtam: jobb, mint duzzogni. Abból nem sokat fog érteni, ha elkezdesz neki magyarázni... Tapasztalat. (23/L)
sajnállak a barátod miatt, de esélyes hogy kinövi...
20F
elég gyerekes viselkedés volt tőle. Sajnálom, hogy ilyen kellemetlen helyzetbe kerültél.
Én a mai napig használok betétet, csak, ha megyek valahova, cserélem tamponra. Szerintem nincs 10%-a a nőknek, akik csak és kizárólag tampont használnak! Én csak egy ilyen embert ismerek!
(26L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!