Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kineveti, hogy betétet használok? !
Az iskolámban, a táskámban volt betét.Egy osztálytársam(fiú) belenyúlt, kutatott,kiszedte, mindenki előtt szétbontotta, kinevettek.A barátom(évfolyamtársam) látta.Nevetett velük!:(Azóta folyton felhozza a dolgot,és látom rajta, hogy szerinte ciki.Nagyon rosszul esik ez tőle, mert imádjuk egymást.De miért kell ilyen gyerekesnek lennie?Természetes dolog szerintem.
Ő 16 éves.Én 17 múltam.
én számonkérném rajta, miért nevetett ki, az ilyen nem igazi barát!
amúgy szerintem nem ciki, ilyen idősen én is azt használtam nálunk felvilágosítás után a fiúk felaggaták a tamponokat-amiket a lányok kaptak- a teremben mindenhová...szánalmas viselkedése az ilyen az éretlen fiúknál...
Én is azt használok, pedig élek nemi életet. Igazából találtam egyet ami tök kényelmes és sose áztam még át vele.
Meg egyszer 3 órán keresztül fájt a hüvelyem mert valószínű akkor szakítottam el a szűzhártyám nagy részét a tamponnal, igazából ezen rossz élmény hatására elment a kedvem attól, hogy próbálgassam. :/
Engem egyszer osztálytársaim röhögtek ki, mert az egyik átázott és kért, nekem meg volt és adtam... :/
én 3 hét múlva leszek 17 :)
tudom, azt gondoljátok, ha szeretne nem így viselkedne.De komolyan szeret.Nem beszélem be.De annyira cikinek érzem azóta is, hogy nem mertem rászólni.De majd ha találkozunk este, meg fogom mondani.Nem értem miért kéne mindenkinek tampont használni.Már a lányok sem betétet használnak, mert állítólag az a pisiseknek való!Nem értem!!!!
Amikor a barátom kinevet a dolog miatt,látja,hogy bánt, bocsánatot kér, hogy nem gondolja komolyan.De rosszul esik így is.
Ez nem értelneség, ez egyszerűen balf@szság... :I
Komolyan nem tudok erre mást mondani.
O)))
Nem jelenti azt, hogy nem szeret (akit nem szeretek, azt se b*sztatom ilyennel), csak azt, hogy egy idióta. Az már a te magánügyed, hogy ezt tudod-e tolerálni. Én nem tudnám.
O)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!