Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem irritál nagyon az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem irritál nagyon az a szó h. "ISMERKEDNI"?

Figyelt kérdés
Engem nem tudom miért de ez a szó kikészít ha meghallom, ha vmilyen chat oldalon vagyok és nekem ezt írja vki akk befejezodott a beszélgetés!!!! És egyszeruen nm tudoom miért, de utálom ezt a szavat!!! Ismerkedni, Ismerkedés fhuuuj :S
2011. szept. 16. 17:43
1 2 3
 21/30 szamóca.. ***** válasza:
70%

akkor ne ismerkedj, nem kell tudnod a nevét ahoz hogy jól telibevágjon.

egyébként a kérdező tipikusan az elkényeztetett kislány képét mutatja, akinek még nem léptek a szájába...de ami késik nem siet ugye

2011. szept. 16. 18:12
 22/30 A kérdező kommentje:
Bocsi, szlovákiai vagyok nem tiszta a helyesírásom!Igazán elnézést ezért, amúgy meg nem ez volt a kérdésem, de látom itt mindenki mást vesz figyelembe, de ha ti így akkor majd én is úgy! --Másban a szálkát is, magadban a gerendát sem--...csak ennyi..
2011. szept. 16. 18:14
 23/30 A kérdező kommentje:
Ja és Szamóca nem tudom te ki vagy, de toled is akk elnézést! Az írásomból még nem tudod meg ki vagyok, errol is csak ennyit.....
2011. szept. 16. 18:16
 24/30 anonim ***** válasza:
én a "mizu?"és a "hogy vagy?"kérdésre vagyok allergiás.
2011. szept. 16. 19:43
 25/30 anonim ***** válasza:
Engem nem irritál, viszont a "kapcsolat" annál inkább.
2011. szept. 16. 19:51
 26/30 Solarian ***** válasza:
Engem biztos nem.
2011. szept. 16. 20:32
 27/30 A kérdező kommentje:
akkor nem vagyok egyedul, ilyen szavaknál! Legalább!
2011. szept. 17. 11:49
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

Elég szánalmas vagy ha ennyiért bunkón befejezed a beszélgetést, ilyen lánnyal sem járnék, mint te.

Elkényeztetett, buta kis rib@nc vagy.

2011. szept. 18. 12:43
 29/30 A kérdező kommentje:
Nem értem, most miért fejeztem volna be bunkón? tudod eloszoris vissza kellene olvasni és aztán véleményt írni, nem én kezdtem hogy másoknak a kérdéséhez "basszusozok"! Lehetett volna írni emberi hangnemben is, de ha eleve így kezdi akkor tolem se várjon senki kedvesebb szavakat!
2011. szept. 18. 13:15
 30/30 A kérdező kommentje:
jah és még annyi, hogy te mit tudsz rolam hogy "elkényeztetett buta kis ribanc lennék"??? hm?? nem ismersz, ne ítélj! Addig amíg én nem ismerek meg vkit, nem fogok senkinek ilyet írni! Jah és senki sem mondta hogy járj velem.....
2011. szept. 18. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!