Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek rövid hajjal is tetszik egy lány? Pl nem ilyen nagyon rövid hanem állig érő
Akkor neked elég hosszú a hajad. Én pedig azon az állásponton vagyok, hogy normál keretek között kell a változatosság. Nem arra gondolok, hogy félévente válts hajszínt, vagy extrém végletekbe ess hajvágás terén. Egyszerűen, ha eddig hosszú volt a hajad, akkor most ideje váltani. Nem kell rögtön nagyon rövidre gondolni.
Ha csak 6-7centit vágatsz belőle, meg egy új fazont csináltatsz, már sokat dobhatsz a külsőn.
Szóval így normál keretek között szerintem nagy szükség van a változatosságra haj terén:)
Egyik barátnőmnek évekig ugyanolyan haja volt (sima lapockáig érő egyenes haj, frufruja sem volt, kiengedve vagy lófarokba hordta). Már kissé unalmas is volt, hogy mindig ugyanolyan, aztán egyik nap elhatározta, hogy levágatja. Most a válla felette egy kicsit ér véget a haja és olyasmi a haja, mint anno Rihannának is volt. Frufruja is lett. Először fura volt, de egyébként nagyon jól áll neki, sokkal szexibb így.
Én is most készülök nagy változásra. 2 éve szinte mindig ugyanolyan a hajam, levágatom vállig érősre és kiritkíttatom, majd megnő lapockámig, aztán megyek a fodrászhoz és kezdjük elölről. Most meg akarom növeszteni a hátam közepéig és utána visszavágni a hajamat. Ugyanis most tépett, de már unom, hogy ilyen, ezért szeretném ha nem lennének ilyen nagy lépcsők a hajamban. Viszont nagyon rövid hajat sem akarok, ezért most megnövesztem és majd utána lesz visszavágva. Persze növesztés közben is vágatok belőle időnként pár centit.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!