Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2-3 cm-es kisajak. "ciki"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen Nincs kérdése:

2-3 cm-es kisajak. "ciki"?

Figyelt kérdés
nekem ekkora méretű. már olvasgattam pár ezzel kapcsolatos válaszokat, de még mindig nem vagyok nyugodt. fiúk, ti mit gondoltok ?
2011. szept. 15. 18:10
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Még ennyi idiótát..A kérdés is idióta.Nincs semmi baj a punciddal,komolyan,hogy lehetsz ennyire tudatlan és befolyásolható,naiv és sorolhatnám?Azt hiszed,hogy a kisajkaid miatt nem lesz normális kapcsolatod?Hova fajul ez a világ???
2011. szept. 15. 18:16
 12/38 anonim ***** válasza:
75%
de azért már mekkora h már csajok is vonalzóval járnak fürdenii xDD
2011. szept. 15. 18:16
 13/38 A kérdező kommentje:
egy szóval sem írtam, hogy lemértem.csak tudom, hogy 2centi körül van
2011. szept. 15. 18:20
 14/38 A kérdező kommentje:
15 vagyok. még szép, hogy befolyásolható
2011. szept. 15. 18:20
 15/38 anonim ***** válasza:
engem egyáltalán nem zavar(na)
2011. szept. 15. 18:21
 16/38 anonim ***** válasza:
Kaptad az ívet akkor rendesen.. :D
2011. szept. 15. 18:21
 17/38 anonim ***** válasza:
58%
Jó,persze mindenki írja,hogy aki szeret,az nem törődik ilyesmivel,de most őszintén,amikor először meglátjátok a szeretett lányt meztelenül és ilyen punci fogad,akkor nem vagytok csalódottak?vagy amikor még nem látjátok,csak fantáziáltok róla,akkor nem egy "babapuncit" képzeltek oda szívesebben?
2011. szept. 15. 18:22
 18/38 anonim ***** válasza:
utolsóval egyet értek.:)
2011. szept. 15. 18:34
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel! Én örömet okozni akarok majd egy nőnek, nem azon agyalni, hogy mekkora a puncija. Nekem az a legfontosabb, hogy egy lányt boldoggá tehessek, (ha már lesz barátnőm:))
2011. szept. 15. 18:37
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

>>de most őszintén,amikor először meglátjátok a szeretett lányt meztelenül és ilyen punci fogad,akkor nem vagytok csalódottak?<<

Őszintén: nem. Sőt, kib.szottul megörülök neki, még keményebben áll a farkam, és a nemi izgalomtól folytott hangon azonnal közlöm vele, hogy ez a fajta p.nci a kedvencem, és a vágyaim netovábbja, és úgy örülök neki, ha ilyennel találkozom, mert szerintem sokkal erotikusabb, hívogatóbb, gerjesztőbb, szexibb, basz.sra ingerlőbb és faszra éhesebb, nőiesebb hatású, mint a baba, ami mindent elrejt, semmit sem mutat a kisajkakból. Márpedig a szexben nagyon fontos a látvány, illetve, az ember a kisajkakat is szeretné szívni, nyalni, simogatni, és olyan k.rva jól néz ki, ahogy a ki-be járó farkat körbeölelik, simogatják a méretes kisajkak.

vagy amikor még nem látjátok,csak fantáziáltok róla,akkor nem egy "babapuncit" képzeltek

Nem. Bár semmi bajom a babapuncival, az is nagíon szexi tud lenni, de szeretem, ha a nemileg érett, szexuálisan már lövésérett, termékeny lány/nő puncija látványban is különbözik egy nemi érés előtt álló kislányétól.

F36

2011. szept. 15. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!