Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ribanc? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Nem tudom mit gondoljak...Összejöttem egy csajjal, kb egy hónapja.
Egyre több dolog az, ami miatt ugyérzem, hogy ribanc lenne...vagy ez normális már ennyi idősen? Nemtudom, ezért kérdezek rá...
Nos az van hogy 17 éves, és eddig 10 pasija volt (mind a 10 zel d*gott is), leghoszabb kapcsolata saját bevallása szerint 1 év volt, és szintén azt állítja, hogy egyéjszakás kalandja még soha (!) nem volt...
A baj csak az hogy nemnagyon hiszek neki...:S Nagyon szereti a szexet, majdnem köztünk is megtörtnént már, egy hónap után (!) kicsit korainak tartom, de lahet én vagyok a maradi, vagy nemtom....Az eddigi csjaaim mind kivárták a 3 hónapot a szexel...most kicsit fura ez...
mag talán sokallom is a 10 pasit 17 éves korára...:S
Az is fura még, hogy ahova járunk bulizni, az ő városukban, kapásból ha találkozunk, valami ittasabb ismerősével, egyből lek*rvázza, meg leribancozza...:S Ilyenkor nemtudom mit is lépjek...csajom csak bambán néz, a többiek meg röhögnek....meghogy ne vegyem ám komolyan, mert piás a csávóó....:S
NEmtudom mit gondoljak, nekem életemben Ő a 4. csajom, aki komoly, melette volt még 4 egyéjszakásom, de 21 éves vagyok, meg fiú...ugyebár...
Sok a 10 pasi 17 évesen, meg így ez az egész?
Mert nekem ribanc, meg fél falu megdugta már csaj nemkell, de nagyon ugyveszem észre, ő pont ez...:S pedig kezdtem már beleszeretni...:( nagyon fájdalmas lesz ha kidobom..:(
Még mindig nem értem, hogyan lehet feketén-fehéren korhoz kötni a szexet. Ha éppen annyira dúlt a szerelem, megvolt a bizalom és elmondása alapján jó volt, nem bánta meg, akkor miért kell megkövezni csak azért, mert még nem volt annyi idős, hogy szerintetek dughasson? Fel nem foghatom miért ribanc valaki, mert 14 évesen él szexuális életet?
Volt ismerősöm, aki kb 13 évesen kezdte el, és 20 éves koráig ugyanazzal a sráccal volt együtt, oltári nagy r1banc volt, igazatok van! Az a gáz, ha úgy akarja elkezdeni, hogy azt sem tudja, mi jó neki, de ilyen még 20 éves korban is van. Általában igaz az, hogy 14 évesen totál hülyék az emberek a kapcsolathoz, szexhez stb, de VANNAK KIVÉTELEK.
"ennyi idősen kezdte el, tökéletes a neveltetése"
Miféle neveltetésről van itt szó kérem szépen?:D Nem is értem,hogy miről beszéltek.Itt a neveltetés hiányáról beszélhetünk maximum.
Neveltetés?Szerintetek úgy nevelték,hogy 14 évesen tegye szét a lábát?Ugyan már.
Leszarták egy az egyben,hogy a kölök mit csinál.Legyenek jók a jegyei,magatartása,de ennyiben meg is állt a "nevelés".
Azért lehet,hogy egyesek ennek ellenére is normálisak lettek felnőttként,hogy volt eszük-tanultak a hibákból.
De ha szexfüggő, meg szexmániás lenne...akkor hogy lehet az, hogy már fél éve nem d*gott senkivel?
mert szintén ezt mondta, hogy az egészenpontosan március 5. én szexelt utoljára,még ezt is elmondta.
Aki ribanc, meg iylenek, az nem bírja ki sztem ennyit szex nélkül....
Továbbá hongoztatja, hogy én vagyok eddig a legjobb pasija, és hogy senki sem érhet a közelembe sem, már egy hónap után is....(még az 1 éves hoszu kapcsolata sem)
Sztem elfogadom ezt a tényt. Nekem is vannak hibáim, nem is kevés, és oylanok is amiket még nem is tud, és jobb is ha így marad...szoval miután magambanéztem, lehet csöndbe kéne maradjak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!