Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ribanc? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Nem tudom mit gondoljak...Összejöttem egy csajjal, kb egy hónapja.
Egyre több dolog az, ami miatt ugyérzem, hogy ribanc lenne...vagy ez normális már ennyi idősen? Nemtudom, ezért kérdezek rá...
Nos az van hogy 17 éves, és eddig 10 pasija volt (mind a 10 zel d*gott is), leghoszabb kapcsolata saját bevallása szerint 1 év volt, és szintén azt állítja, hogy egyéjszakás kalandja még soha (!) nem volt...
A baj csak az hogy nemnagyon hiszek neki...:S Nagyon szereti a szexet, majdnem köztünk is megtörtnént már, egy hónap után (!) kicsit korainak tartom, de lahet én vagyok a maradi, vagy nemtom....Az eddigi csjaaim mind kivárták a 3 hónapot a szexel...most kicsit fura ez...
mag talán sokallom is a 10 pasit 17 éves korára...:S
Az is fura még, hogy ahova járunk bulizni, az ő városukban, kapásból ha találkozunk, valami ittasabb ismerősével, egyből lek*rvázza, meg leribancozza...:S Ilyenkor nemtudom mit is lépjek...csajom csak bambán néz, a többiek meg röhögnek....meghogy ne vegyem ám komolyan, mert piás a csávóó....:S
NEmtudom mit gondoljak, nekem életemben Ő a 4. csajom, aki komoly, melette volt még 4 egyéjszakásom, de 21 éves vagyok, meg fiú...ugyebár...
Sok a 10 pasi 17 évesen, meg így ez az egész?
Mert nekem ribanc, meg fél falu megdugta már csaj nemkell, de nagyon ugyveszem észre, ő pont ez...:S pedig kezdtem már beleszeretni...:( nagyon fájdalmas lesz ha kidobom..:(
Így van, gumit mindenképp használjatok, mert semmivel sem vagy jobb nála, csak neked még van valami baj az agyaddal is. Semmivel sem nagyobb ribanc nálad, mindketten dugtatok fűvel fával, ugyanakkora esélye van annak, hogy megfertőz téged, mint annak, hogy te fertőzöd meg őt.
A leggusztustalanabb benned a képmutatás. Különbnek tartod magad pusztán azért, mert fiúnak születtél. Ezért azt gondolod, hogy amit te csinálsz, az teljesen normális (amúgy az is), de amit a másik csinál az már hű de helytelen.
Mellesleg meg ki kell hogy ábrándítsalak. Dugtam már meg egyéjszakás kalandban olyan tanárnőt, akivel ugyanezt a következő pasija majdcsak 3 hónap múlva tehette meg. A legtöbb nőnek ugyanúgy szüksége van a szexre mint másnak (és ettől még nem ribancok), csak a sok p0csfejű miatt kénytelenek kerülő úton megoldani a szükségleteiket, mert ha 2 hét után lefekeszik a barátjával, akkor már hű mekkora ribanc. Az olyan idióta pasik miatt van az is, hogy ha egy lány komoly kapcsolatban gondolkodik velem, akkor 3 hónapig kell "sétáltatnom" mire végre ágybavihetem. Az a baj, hogy nem veszitek észre, hogy pont ti nevelitek ilyennek a nőket, hogy "sz0passanak" titeket és minden férfit.
Azt akartam ebből kihozni, hogy pusztán azért mert 3 hónap múlva adja magát oda neked, ugyanúgy végigmehetett rajta már 50 srác, akár mind diszkrét, egyéjszakás kalandban.
Ha mindegyik csajnak ismernéd az előéletét, 100 000 jó nőből 99 000 nem jöhetne szóba azért, mert vagy nyíltan, vagy diszkréten megdufták már őket istentudja hányan. 1000-ből 900 mentálisan súlyosan sérült lenne, a maradék 100-nek meg te soha semmilyen körülmények közt nem kellenél ilyen előélettel.
Az, ha sok fickója volt, azzal semmi gond, nem értem miért probléma, ha egy csaj könnyűvérű. A r1banc nem azért r1banc, mert sok partnere volt, hanem, mert nem válogatja meg azokat, vagy mert meg is kavarja a sz*art a partnerei körül. Ha sokan lek*rvázzák, az utalhat erre, haragszanak rá valamiért, de ettől simán lehet, hogy ti ragyogóan meglesztek, mert lehet, hogy gyakran váltogatja a partnereit, és nem csinál nagy ügyet a szexből, és a szerelem sem központi téma, de, ha egyébként korrekt, hűséges az aktuális partnerrel szemben, akkor ki nem sz*rja le, hány f*sz járt a kezében?!
Férfi vagyok, de nem vagyok képes felfogni azt a mentalitást, hogy a szex kell, de lenézzük, aki azt könnyedén megadja. Neked is volt egyéjszakásod, akkor azokat a csajokat is sz*rnak nézed?
Szintén sosem értettem, miért kell x hónapot kötelező jelleggel várni a szex előtt; ha akarja, és te is akarod, akkor hajrá, én ebből a szempontból többre értékelném az ilyen direkt csajokat, mint a sablonromantikát és közhelyeket hajkurászó álszent lányokat.
Aki 14 évesen nem tudja megállni hogy nem dugj*k meg akkor egy rib*nc. Részvétem! Ha komoly kapcsolatot akarsz akkor szerintem ne maradj vele, ha annyira nem veszed komolyan akkor maradj vele pár hónapig használd ki azt ha lehetőséged van keress mást.
20/F
Döntsd el mit akarsz, de akkor utána tartsd is magad ehhez. Velem hasonló volt a helyzet, bár azért közel sem ennyire durva. 18 voltam, nem volt ennyi pasihoz közöm, de azért mentek rólam pletykák. Az akkori barátom hamar belém szeretett, és mikor figyelmeztették, hogy vigyázzon velem, akkor már késő volt..nem akart kidobni, mert szerelmes volt. A gond csak az volt, hogy a régebbi dolgaim(amikhez tulajdonképpen semmi köze nem volt, nem is ismertük akkor még egymást) zavarták és ez később újra és újra előjött. Ez nekem qrvára fájt, mivel szerettem őt, tudtam, hogy fájdalmat okozok neki ezzel(akaratomon kívül) és ezért nagyon rossz volt, mikor felhozta ezeket a dolgokat. 3 évig voltunk együtt hozzátenném..ennyit a pletykákról, meg arról, hogy nem lehet megbízni bennem.
Ha szereted a lányt és nem szeretnél szakítani, valamint megbízol benne(!), akkor fogadd el, hogy voltak mások az életében, ne hozd fel neki nap mint nap, lépj tovább. Ha viszont kételkedsz benne, és úgy érzed nem tudnál ezzel a dologgal együtt élni, mert folyton folyvást ott motoszkálna a fejedben, akkor szakíts..hiába kezded megszeretni. Saját magadat és őt is(!) tönkreteszed ezzel. Ha tényleg szeret téged a lány, megbízhatnál benne, de te folyton felhozod és bizalmatlankodsz, akkor nagyon sok szenvedést fogsz okozni neki.
Ezért döntsd el mit akarsz és utána tartsd magad ahhoz!
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!