Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Webmodellek! Melyik a legjobban fizető oldal?
Kezdőnek számító webmodell lány vagyok. Olyanok válaszát várom, akik webes modellként dolgoznak, és van tapasztalatuk. Rengeteg oldal van, eddig a Szexchat-en, és a Josefine-n vagyok, de úgy látom, nem nagy a forgalom. Az ismert oldalakon nagy a konkurencia, a most alakuló oldalakon meg nincs közönség. Nem tudom, hogy lesz ebből épkézláb fizetés.
A magyar oldalak érdekelnek inkább, mert nem vagyok perfekt angolos - még.
Melyik oldalon éri meg a legjobban dolgozni?
Előre is köszönöm a válaszokat, ha kicsit is érdekes, felpontozom.
(Ítélkezést nem kérek, iskolázott, tisztességes nő vagyok, de sehova nem vesznek fel, ezért vállalok ilyen munkát, mert nincs más jelenleg)
Operátorként dolgoztam ilyen helyen.
Az ImLive-ot tudom ajánlani, baromi kevés privát műsor van, de, ha van, az nagyon sokat fizet. Volt egy másik ilyen nagyon pénzes, ha eszembe jut, megírom.
A livejasmin a legelterjedtebb, de valójában olcsó jános oldal: rengeteg az ember, de mind kamugép, nem mennek fizetni, ha bemennek, csak pár percet maradnak, a percdíj is fika.
Egy két tipp a nagyobb forgalomért:
- nyilvános chaten folyamatosan kommunikálj, próbáld begerjeszteni a fazonokat, menj bele a játékba, de csak minimálisat mutass, a többiért fizetni kell (ingyen ne mutass semmi komolyat)
- ha már érzed, hogy benne vannak a hintában, akkor kamuzd azt, hogy valaki bejött privátra, és válts át privát módra, ha benne van, jönni fog. Ha pár percet így maradsz, 1-2 ember még be fog nézni, mondván a hosszú vetkőzős részt nem neki kell kifizetni, csak a lényegre jön be.
- időközönként jelentkezz ki/be, mert általában bejelentkezés alapján fordított sorrendben jelenítik meg az oldalak a szereplőket, azaz minél tovább vagy fent, annál hátrébb vagy a listában, egyre kevesebben jutnak el hozzád
- több oldalon fuss egyszerre, nem szabályos (az oldalak tiltják), de nem tudják ellenőrizni (volt munkahelyemen kb 10-15 oldal futott egyszerre, 3-5 gépen ezért kellett operátor)
- keress magad mellé egy társat, netán kettőt (nem vicc!), így messze sokkal többet tudtok keresni (ahol dolgoztam a triók napi forgalma 4-500 dollár között volt, csak ebből sokat lehúzott a stúdió); a szexet elég imitálni különben (a sz*páson kívül megvannak a trükkök), bár dolgoztam olyan párral is, aki élesben tolta
Hát a Livejasminon a trükközés nélkül hosszabb távon több a pénz mint a trükközéssel.
Tény hogy sok a guest, de lehet (látni) miből visszajáró vendégeket építeni és újakat (a többi meg "szórakoztató" töltelék, azt kész) (ha lereagálja az ember a negatív hozzászólás nem lesz vége, de ha csak el van, már sok "udvarló jön inkább ... nem kötözködő) . Tény hogy sok rövid van. És tény hogy sok trükközéssel el lehet kergetni az ügyfeleket. És tény hogy van jobb oldal.
Ja és a sokat mozgok sokkal több privátot visznek el ugyan annyi idő alatt. Vonzó ha valaki mozog, nem csak ül.
Már az is sokkal több mint a semmi, a lábát a hátértérben lóbálja.
Ha szimpatikus vagy sokkal később ugrik ki sok pvt-s mert jobban elvan.
Ez is szolgáltatás a szolágáltatás íratlan alapszabályival.
Egyébként kifejezetten csinos, 30-as nő vagyok, szinte állandóan táncolok, incselkedem free-ban, nem értem, miért nem megy a bolt.:( Ha privátba visznek, maximum 10 perc volt, de az ilyesmi ritka, úgy fél perc, három perc között vannak. A kamerám közepes minőségű.
Pár hétig voltam stúdióban is, tizenöt külföldi oldalon voltam egyszerre, mégsem ment, jó, ha napi 800 ft. összejött, pedig arcot is mutattam, kiváló minőségben ment a műsor. Észrevettem én is, hogy a pároknak lényegesen nagyobb a forgalmuk, de ez nekem nem fér be, mert férjnél vagyok, ő meg nem akar szerepelni. Megcsalni még kamuból sem szeretném.
Stúdióba nem szeretnék visszamenni, mert ugyan nincs áramköltség, de amit nyersz azzal, hogy több oldalon fenn vagy, el is veszíted a többletet, mert a stúdiónak, és az operátornak is is kell fizetés.
Francba, hogy nincs egy normális munka ebben az országban!
Hát sajnos harminc felet csak különleges kunsztokkal lehet a 18-22 évesekkel versenyben maradni.
Ha van a tarsolyodban ilyen akkor hajrá! És élezd ki erre a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!