Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gólyabál, szerintetek?
Párommal több mint fél éve vagyunk együtt, eddig is távkapcsolatba éltünk. ( egy suliba jártunk , addig minden nap találkoztunk a suliba mig lenem éretségizett, tőlem kb.: 50 km re lakik és viszonylang jól törjük a távott. Heti 3,4,5 tali nyáron, de szeptembertől felköltözött pestre. ( egyetem miat) igy köztünk kb 288 km van..és eddig minden hétvégén talizunk) szóval, gólyabál lesz nemsokára és mire számítsak , mi szokott ott történni? Köszönöm a válaszokat.
Ha lehet .. Nemet és kort írjatok a válaszotok után.
Ő 20/L én 16/F
Ő 20, egy új városban, új környezetben... pasikkal körülvéve...gondolom koliban...
Ne haragudj, nem akarlak elkeseríteni, de nagyon fiatal vagy hozzá, és csak fél éve vagytok együtt...
Magamból kiindulva nem a gólyabáltól kellene félned, hanem minden egyes nap, nem azért, mert fűvel-fával hentergek, hanem tudom milyen az egyetemi élet...
Egy 21 éves egyetemista csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!