Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan rémisztő a tizenéves lányok alapmentalitása, nem?
1. alapból ellenségesek az udvarlókkal szemben (persze, ha tetszik, más a helyzet).
2. a legtöbb tudálékos, okoskodó, kioktató jellegű.
3. keménykednek, fenyegetnek, néhanapján.
4. nagyképűek.
5. úgy érzik, nekik tényleg mindent szabad, primitíven viselkedni, megalázni, lealázni másokat, ha viszont velük teszik ezt, még képesek azt is előkapni, hogy "de hát gyerekek ők még, szólok apukának".
6. ők már felnőttek (13-14-15 évesen), de ha felelősségről van szó, hirtelen gyerekké válnak.
7. úgy beszélnek az életről, mintha ismernék, mindeközben legtöbbjük iskolán kívül, és neten kívül nem is igazán tapasztal mást a világból.
8. könnyen pálcát törnek 20-30-40, esetleg 60+ évesek felett, életvitelüket, stílusukat kritizálják, holott azt sem tudják, min kell a legtöbbjüknek keresztülmenniük.
9. egy kis kritikai miatt is vérbosszút akarnak, és rendkívül erkölcstelen és gátlástalan módon tönkretehetnek mások életét (példa: tanár feljelentése, kirúgatása "szexuális zaklatás" miatt)
azaz: a mai tinik nagy hányadából nem tudom milyen felnőtt, vagy alapból, milyen ember lesz, de sem nyugdíjas, de még csak középkorú sem akarok lenni majd akkor, mikor ők fogják kezükben tartani az irányítást, országunk jövőjének alakulását...
és ne felejtsük el tényleg az ilyen, mai tinipraktikákat...
mint például: feljelentés.
ez nagyon új, bevett divat lett, hogy ha esetleg már megunja a barátját, jönnek a hazudozások, amik végül feljelentésbe torkollik, pl. zaklatás.
ugyanez, idősebb paliknál, mint "szexuális zaklatás", tanárúr kirúgatása.
ezek nálam végképp kiverik a biztosítékot... alig 15-16 évesek és megteszik egy másik emberrel? durva.
Egyedül a 6-ossal nem értek igazán egyet, bár ez lehet, hogy a korom miatt van... De a többiben is vannak kivételek, azokat kell megtalálni, és velük foglalkozni. Ne általánosíts. A "felnőtt" emberek közül (tehát akik idősebbek) is van néhány siralmas...
13/F
jaja, én is olvastam itt is kérdéseket ebben az ügyben...
persze, ha épp kirabolnak, vagy lopják a cuccod, mire kiér a rendőr, legyint egyet, és á, ez csak szabálysértés, túl kis érték, mondják...
szerintem meg de...
gondolom úgy van ez, hogy a viccből feljelentgetősnek van rendőrismerőse, vagy ügyvédismerőse, azaz tehetősebb...
míg akitől lopnak, általában nem.
már alapból, a viccből feljelentős nem lehet olyan elfoglalt/leterhelt, ha ezzel szórakozik...
Kérdező!
Te most csak a kislányokról beszélsz vagy a mai tinikről?
Mert nem mindegy!
Mindenki a tinilányokon panaszkodik, közben meg egy a qrva HÍMSOVINISZTA VILÁG IRÁNYÍTJA ŐKET!
Főleg a szex! Korai szexuális élet, segg*bekuki, szopás a discoban, g*cinyelés és már undorító elmebeteg perverz sz*r, amiből egy lánynak semmi haszna sincs, csak károsítja!De ma ez a menő!
Attól szűnt meg az erkölcsi tartások is! Ez a pasik érdeke. És sajnos a kislányok mainpulálhatóak, ők még nem tudják, hogy amit ők menőnek hisznek valójában kihasználás és ki fognak égni.
A jővő szemétjei között lesz a mai fiatalság, de ez a fiúkra is vonatkozik!
Pia, szex, drog, lopás, hazudozás, embertelenség, bűnözés, ordenáré viselkedés még mindig a tinifiúk reszortja.
Ne mondd már nekem, hogy a lányok ilyenek-olyanok a fiúk meg kis szűz szentek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!