Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy egy 30 éves férfinak nincs felesége, se komoly kapcsolata, pedig iszonyatosan JÓKÉPŰ?

Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, hanem egy olyan személyröl, aki tetszik nekem és öszintén nem értem, hogy eddig hogy nem nösült még meg és miért nincs komoly kapcsolata?
2011. szept. 14. 13:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem beszélve arról, hogy milyen mentalitás létezik a nők körében mostanában, az ember inkább marad egyedül egész addig amig találkozik egy normális szeretetre képes érzéki nővel.
2011. szept. 14. 14:47
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen lenne, akkor nem lennének hónapos alkalmi kapcsolatai.
2011. szept. 14. 14:54
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt 1 hónapos vagy 2 hetes "kapcsolatom"...1 hónap után rájöttem vagy rájött a csaj hogy nem találunk ...attól még nem alkalmi...de hát nem ismerem az illetőt úgyhogy lehet bármi...de nem kell mindig a legrosszabbra gondolni.
2011. szept. 14. 15:01
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

"Ismerem személyesen is, és nagyon rendes, kedves, figyelmes!"

Azt soha ne feledd hogy mindenki másképp viselkedik egy kapcsolatban, barátságban, vagy netán családtagként....

2011. szept. 14. 15:28
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
lehetnek vallási , gazdasági és lehet , hogy "eddig mindig ribiket fogott ki " okokból kifolyólag is, vagy éppen ő a BATMAN és a szuperhősöknek ugyebár sosenem van hosszú távú kapcsolatuk , mert mindig kinyírják a csaját :D
2011. szept. 14. 16:19
 26/28 anonim ***** válasza:
Hogy nem akar?
2011. szept. 14. 17:48
 27/28 anonim válasza:

jóképű???

ez elég relatív,mellesleg elég pénze van?

egyébként én 31 leszek mire végzek a fogorvosi egyetemmel aztán még pénzt keresek (havi milliókat külföldön) kiélem még magam és majd 40 fölött nősülök

nem kell azt elkapkodni,hisz csak egyszer élünk

2012. márc. 29. 19:35
 28/28 anonim ***** válasza:

Attól mert volt kapcsolata lánnyal,attól még lehet meleg.

Sok meleg tart fent ilyen kamukapcsolatot pár hónapig,hogy elhiggye a környezete,hogy nem meleg,mert már volt kapcsolata.Aztán ha felmerül legközelebb,akkor annyit mond,hogy nem akar kapcsolatot:D

Ennyire naívak ne legyetek már!

De az is lehet,hogy nem vágyik kapcsolatra.

Másrészt,ha valóban volt kapcsolata,pár hónapos,az sokról árulkodik.Aki nem képes pár hónapnál tovább együtt lenni valakivel,ott "baj" van.Nem alkalamas rá,stb:)

De még az is lehet,hogy nem érdekli a szex,aszexuális.

Sok lehetőség van:)

Fogadjunk a kérdező egy nő,aki szívesen lecsapna a pasira,mindig azok kérdeznek ilyet:DD

2013. nov. 10. 04:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!