Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jólesik, ha az, aki tetszik neked, kimondja a nevedet, vagy inkább közömbös?
Igen, nagyon jól esik...
Ugyanis nekem általában a hozzám hasonló lelkivilágú emberek jönnek be - nekem viszont, ha tetszik valaki, egyszerűen valamiért piszok nehéz a szemébe mondani a nevét...
Meg érződik is az ember hangján, hogy hogy mondja... Hogy most csak úgy odaszól, mint egy haverjának, vagy úgy... hogy is mondjam... "biztonságban van a neved a szájában" :D És ha ez utóbbi eset van, abba én képes vagyok másodszor is belebolondulni :$
Én értem mire gondolsz.
Amúgy bárhogy oda lehet szólni valakihez, de ha a nevemet mondja, az egy kis figyelmességet sugároz. Másrészt kicsit személyesebb is, hiszen, amit mondani fog, az csakis nekem szól.
Én a barátommal egy éve vagyok együtt, de még mindig jólesik, ha kimondja a nevemet, és nem valami becézést mond helyette(bár az is nagyon aranyos)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!