Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a szóbeszéd igaz?

Figyelt kérdés
Sokan mondták már nekem, hogy ha egy fiú ridegen viselkedik a lánnyal, az azért van, mert így felkelti a lány érdeklődését, aki ezért közeledni akar majd. Hát velem az a helyzet, hogy a fiú akivel épp "foglalkozom" már hosszú évek óta ismerjük egymást, sok dolog történt köztünk, hónapokig együtt voltunk és mostanában is foglalkozunk egymással, többször meg is csókolt. És a szabadidőnket mindig együtt töltjük. Ennek ellenére azt mondja, nem vagyunk együtt, az iskolában pedig úgy viselkedik, mint akit nem is ismer. Ezt talán okozhatja az is, hogy régen átvertem. (?) De azok után, hogy annyi minden történt köztünk, és olyan jól szoktuk érezni magunkat, hogy képes így viselkedni? És mit jelentsen ez? Fordulhat még komolyabbra?
2011. szept. 13. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:

A szóbeszéd, mint marketingfogás....

A szóbeszédmarketing – mely leginkább új termékek,

szolgáltatások esetén használható – régóta ismert jelenség,

és igen költséghatékony. A nagyobb cégek eszköztárában

nemigen található meg, leginkább olyan kis- és középvállalatok

élnek vele, melyek legfőbb terepe a lakossági fogyasztás világa,

ahol széles körű a kínálat, de kisebb és gyorsan módosuló a

kereslet. A jelenlegi nehéz gazdasági helyzetet elsősorban azok a

kis cégek élhetik túl, akik komolyan veszik a fogyasztók

befolyásolását, de ezt etikus módon teszik.

2011. szept. 13. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Hogy verted át?
2011. szept. 13. 21:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Régen több megbeszélt találkozónkra nem mentem el, és volt, hogy más fiúval flörtöltem. De semmi komoly! És már megváltozott a helyzet! Valóban szeretem!
2011. szept. 13. 23:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja mostmár kéne? Mégis mi változott? Nyilván nem felejtette el és vissza akar vágni. Hidd el, nem kellesz neki.
2011. szept. 14. 01:34
 5/5 A kérdező kommentje:
.. hát talán igazad lehet, de akkor mégis miért néz rám úgy, és ér hozzám úgy, mint azelőtt? Én pedig beismertem a hibámat, félredobtam minden büszkeségem! Ehhez sosincs késő!
2011. szept. 14. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!