Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ábrándozzak" még utána vagy mi legyen?
Figyelt kérdés
Január óta tetszik egy srác a suliból,de egy kis szemezésen kivül nem volt eddig semmi sem,pedig lépten-nyomon belé botlok valahol.Idén úgy indultam neki a sulinak,hogy nem fogok utána sóvárógni,elfelejtem,és kész,de nem megy!!!Annyira tetszik,de én neki nem,nagy valószínűséggel.Más pasi szóba sem jöhet.Már az összes barátnőmnek van szinte barátja,csak nekem nincs,és még nem is volt,ez is aggaszt:(
17/L
2011. szept. 11. 22:49
1/9 anonim válasza:
Miért nem beszélsz vele, ha már szemeztek!? Hmmm?
2/9 anonim válasza:
Keress mást. Csak mert tetszik még lehet egy tuskó. Keress olyat aki értékel is!
3/9 A kérdező kommentje:
A szemezés még tavaly volt,de az még nem volt olyan jelentőségű,hogy okot adjon a beszélgetésre.Meg én nem merek odamenni hozzá...
2011. szept. 11. 22:53
4/9 anonim válasza:
Holnap megfogom a kezed és odavezetlek hozzá.
5/9 A kérdező kommentje:
:)
2011. szept. 11. 22:54
6/9 anonim válasza:
Tény, hogy a jóképű magas pasik többsége bunkó, beképzelt és öntelt egoista disznó, aki kihasználja a magadfajta lányokat.
Ha jobban körülnéznél láthatnád, hogy egy kevésbé szép, de annál kedvesebb, törődő fiú néz téged titokban, rólad álmodik és állandóan Te jársz az eszében.
7/9 A kérdező kommentje:
És mégis honnan tudod hogy Ő melyik kategóriába tartozik?:))
2011. szept. 11. 22:57
8/9 anonim válasza:
ne hallgass 22:56 pesszimista faszra!! valahogy kezdeményezz te ha ő se mer bazz itt a net pl. hajrá
9/9 anonim válasza:
Az utolsó k*rva jó volt :DDD Pesszimista f*sz :DDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!